Maja również ma gotowe ogłoszenia, ale jeszcze w jednym serwisie ogłoszenie jest nieaktywne...
kabu - podeślij mi namiary na Ciebie (telefon+mail)

Moderator: Moderatorzy
Molli pisze:mar9 - linki do ogłoszeń Żabki i Jędrka podesłałam na maila.
Maja również ma gotowe ogłoszenia, ale jeszcze w jednym serwisie ogłoszenie jest nieaktywne...
outenkun pisze:Ja też bym chciała ogłoszonka, tylko najpierw zrobię jakieś sensowne zdjęcia kotce i sklecę jakiś tekstNa tych ogłoszeniach to podać swojego maila jako kontakt?
mar9 pisze:Molli pisze:mar9 - linki do ogłoszeń Żabki i Jędrka podesłałam na maila.
dziękuję pięknie![]()
Molli pisze:outenkun pisze:Ja też bym chciała ogłoszonka, tylko najpierw zrobię jakieś sensowne zdjęcia kotce i sklecę jakiś tekstNa tych ogłoszeniach to podać swojego maila jako kontakt?
Tak - swojego maila+telefonmar9 pisze:Molli pisze:mar9 - linki do ogłoszeń Żabki i Jędrka podesłałam na maila.
dziękuję pięknie![]()
Jak tam Janeczka - zostaje w DS?
PS. Czekam na odświerzenie ogłoszeń Sary
echtom pisze:Mój Chojrak już dawno ma domek - prosiłabym o zdjęcie ogłoszeń, bo ktoś znalazł na jednym z portali aktualizowane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości