Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 22:03 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

mar9 - linki do ogłoszeń Żabki i Jędrka podesłałam na maila.
Maja również ma gotowe ogłoszenia, ale jeszcze w jednym serwisie ogłoszenie jest nieaktywne...
kabu - podeślij mi namiary na Ciebie (telefon+mail) ;)

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Wto wrz 27, 2011 23:58 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

Ja też bym chciała ogłoszonka, tylko najpierw zrobię jakieś sensowne zdjęcia kotce i sklecę jakiś tekst :) Na tych ogłoszeniach to podać swojego maila jako kontakt?

outenkun

Od: Czw maja 15, 2008 22:13

Post » Śro wrz 28, 2011 9:53 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

Molli pisze:mar9 - linki do ogłoszeń Żabki i Jędrka podesłałam na maila.
Maja również ma gotowe ogłoszenia, ale jeszcze w jednym serwisie ogłoszenie jest nieaktywne...

dziękuję pięknie :1luvu: :D
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro wrz 28, 2011 20:58 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

outenkun pisze:Ja też bym chciała ogłoszonka, tylko najpierw zrobię jakieś sensowne zdjęcia kotce i sklecę jakiś tekst :) Na tych ogłoszeniach to podać swojego maila jako kontakt?

Tak - swojego maila+telefon :)

mar9 pisze:

Jak tam Janeczka - zostaje w DS?
PS. Czekam na odświerzenie ogłoszeń Sary ;)

Molli

Post » Czw wrz 29, 2011 0:11 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

Molli pisze:
outenkun pisze:Ja też bym chciała ogłoszonka, tylko najpierw zrobię jakieś sensowne zdjęcia kotce i sklecę jakiś tekst :) Na tych ogłoszeniach to podać swojego maila jako kontakt?

Tak - swojego maila+telefon :)

mar9 pisze:

Jak tam Janeczka - zostaje w DS?
PS. Czekam na odświerzenie ogłoszeń Sary ;)

Janeczka jest dopiero od soboty w nowym domu, muszę poczekać trochę, zanim spytam, czy zostaje tam na stałe, myślę, że tak ale dam im jeszcze kilka dni do namysłu
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie paź 02, 2011 12:41 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

Wysłałam emaila, mam nadzieję, że że to nie przeszkadza, że już październik ;)

outenkun

Od: Czw maja 15, 2008 22:13

Post » Śro paź 05, 2011 21:03 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

outenkun - ogłoszenia Pingwinki w 100% gotowe :)
Czekam jeszcze, aż na dwóch serwisach moderator zaakceptuje ogłoszenia i przesyłam do Ciebie linki ;)

Molli

Post » Nie paź 16, 2011 7:20 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

Mój Chojrak już dawno ma domek - prosiłabym o zdjęcie ogłoszeń, bo ktoś znalazł na jednym z portali aktualizowane :)

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Nie paź 16, 2011 9:13 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

echtom pisze:Mój Chojrak już dawno ma domek - prosiłabym o zdjęcie ogłoszeń, bo ktoś znalazł na jednym z portali aktualizowane :)

Ok, już usuwam ogłoszenia (nie wszystkie mają taką opcję, więc kilka zapewne zostanie, ale już nie będę ich odświerzać) :wink:

Molli

Post » Śro gru 14, 2011 23:28 Re: Ogłoszenia → na koty z Lubonia (do końca września)

Zaznaczam sobie :ok:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

[poprzednia]