Moderator: Moderatorzy
vip0 pisze:Skończyłam kotka...ale dopiero jutro go wrzucę, teraz to nawet zdjęcia nie mogę zrobić.
Marysiu, ja już takich kompletów więcej nie robię...to nie takie proste wcale, zwłaszcza jak są drobne elementy.
A z narzędzi lepiej za dużo nie korzystać, bo można drut pokaleczyć...to już lepiej ręce![]()
No właśnie nie wiem, gdzie pisać, bo ja co dzień coś nowego bym chciała dorzucić.
kamari pisze:Bardzo ładny ten różowy komplet, taki optymistyczny
Małgosiu, jak dodajesz coś nowego, to napisz to w poście, żeby wszyscy zauważyli![]()
Ja jestem stara i ślepa i mało nie przeoczyłam
vip0 pisze:kamari pisze:Bardzo ładny ten różowy komplet, taki optymistyczny
Małgosiu, jak dodajesz coś nowego, to napisz to w poście, żeby wszyscy zauważyli![]()
Ja jestem stara i ślepa i mało nie przeoczyłam
Różowy komplet mnie też bardzo się podoba...moja Roksana go przymierzyła do czarnej bluzki...fantastycznie to wyglądało, sama muszę przyznać.
Bianeczko, nie zniechęcam sie wcale, wręcz przeciwnie...ale wiecie co? Wczoraj do takiego sklepu z drobiazgami weszłam, w ramach pobierania inspiracji...i tam był taki naszyjnik-błękitny turmalin, technika ww, ale nie pleciona tylko lutowana,kamień wielkości orzecha włoskiego...prostota w każdym calu, ale zachwycił mnie niemożebnie...oczywiście przekraczał moje zasoby finansowe, ale musze sobie taki sprawić...w sensie, że zrobić, jak dam rade
.
Mario, nie jojczę wcale, skończyłam przecie...i nie deprymuj mnie
.
Bianka 4 pisze:No to trzymaj tak dalej![]()
Jesteśmy z Ciebie baaardzooo dumne
Ja z kolei lubię głaskanie po główce, więc będziemy się uzupełniać![]()
vip0 pisze:Bianka 4 pisze:No to trzymaj tak dalej![]()
Jesteśmy z Ciebie baaardzooo dumne
Ja z kolei lubię głaskanie po główce, więc będziemy się uzupełniać![]()
Bo czasem to przyjemnie jest takie pogłaskanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości