Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 20:41 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Młoda artystka nam rośnie :ok: Oby tak dalej Gosieńko :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro sie 17, 2011 7:57 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Zapraszamy na piękne zakupy :D
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro sie 17, 2011 8:56 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

podrzucę :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sie 17, 2011 16:00 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

:ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sie 17, 2011 19:18 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Bardzo ładny ten różowy komplet, taki optymistyczny :flowerkitty:

Małgosiu, jak dodajesz coś nowego, to napisz to w poście, żeby wszyscy zauważyli :ok:

Ja jestem stara i ślepa i mało nie przeoczyłam :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 17, 2011 19:22 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Skończyłam kotka...ale dopiero jutro go wrzucę, teraz to nawet zdjęcia nie mogę zrobić :( .
Marysiu, ja już takich kompletów więcej nie robię :evil: ...to nie takie proste wcale, zwłaszcza jak są drobne elementy.
A z narzędzi lepiej za dużo nie korzystać, bo można drut pokaleczyć...to już lepiej ręce :ryk:
No właśnie nie wiem, gdzie pisać, bo ja co dzień coś nowego bym chciała dorzucić :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro sie 17, 2011 19:24 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Różowy komplet jest super - zobaczyłam na FB (dzięki Kamari).
Gosiu, nie zniechęcaj się :ok: Jestem bardzo ciekawa kotka :D
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Śro sie 17, 2011 19:29 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

vip0 pisze:Skończyłam kotka...ale dopiero jutro go wrzucę, teraz to nawet zdjęcia nie mogę zrobić :( .
Marysiu, ja już takich kompletów więcej nie robię :evil: ...to nie takie proste wcale, zwłaszcza jak są drobne elementy.
A z narzędzi lepiej za dużo nie korzystać, bo można drut pokaleczyć...to już lepiej ręce :ryk:
No właśnie nie wiem, gdzie pisać, bo ja co dzień coś nowego bym chciała dorzucić :( .

Nie jojcz, nikt nie obiecywał, że będzie proste :mrgreen: Jak ci nie idzie, to rzuć w kąt. Wrócisz do tego jutro :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 17, 2011 19:30 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

kamari pisze:Bardzo ładny ten różowy komplet, taki optymistyczny :flowerkitty:

Małgosiu, jak dodajesz coś nowego, to napisz to w poście, żeby wszyscy zauważyli :ok:

Różowy komplet mnie też bardzo się podoba...moja Roksana go przymierzyła do czarnej bluzki...fantastycznie to wyglądało :D , sama muszę przyznać.
Bianeczko, nie zniechęcam sie wcale, wręcz przeciwnie...ale wiecie co? Wczoraj do takiego sklepu z drobiazgami weszłam, w ramach pobierania inspiracji :D ...i tam był taki naszyjnik-błękitny turmalin, technika ww, ale nie pleciona tylko lutowana,kamień wielkości orzecha włoskiego...prostota w każdym calu, ale zachwycił mnie niemożebnie...oczywiście przekraczał moje zasoby finansowe, ale musze sobie taki sprawić...w sensie, że zrobić, jak dam rade :mrgreen: .

Mario, nie jojczę wcale, skończyłam przecie :mrgreen: ...i nie deprymuj mnie :ryk: .

vip

Post » Śro sie 17, 2011 19:33 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

vip0 pisze:
kamari pisze:Bardzo ładny ten różowy komplet, taki optymistyczny :flowerkitty:

Różowy komplet mnie też bardzo się podoba...moja Roksana go przymierzyła do czarnej bluzki...fantastycznie to wyglądało :D , sama muszę przyznać.
Bianeczko, nie zniechęcam sie wcale, wręcz przeciwnie...ale wiecie co? Wczoraj do takiego sklepu z drobiazgami weszłam, w ramach pobierania inspiracji :D ...i tam był taki naszyjnik-błękitny turmalin, technika ww, ale nie pleciona tylko lutowana,kamień wielkości orzecha włoskiego...prostota w każdym calu, ale zachwycił mnie niemożebnie...oczywiście przekraczał moje zasoby finansowe, ale musze sobie taki sprawić...w sensie, że zrobić, jak dam rade :mrgreen: .

Mario, nie jojczę wcale, skończyłam przecie :mrgreen: ...i nie deprymuj mnie :ryk: .

Ja cie tu próbuję dopingować, inaczej nie potrafię :mrgreen: Nie umiem dać recepty, staram się tylko zachęcić. Głaskanie po główce na mnie nie działa, więc stosuję wobec ciebie te same metody.

I zapisz się na fb :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 17, 2011 19:34 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

No to trzymaj tak dalej :ok:
Jesteśmy z Ciebie baaardzooo dumne :love:
Ja z kolei lubię głaskanie po główce, więc będziemy się uzupełniać :wink:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Śro sie 17, 2011 19:37 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Bianka 4 pisze:No to trzymaj tak dalej :ok:

Bo czasem to przyjemnie jest takie pogłaskanie...

vip

Post » Śro sie 17, 2011 19:39 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

vip0 pisze:
Bianka 4 pisze:No to trzymaj tak dalej :ok:

Bo czasem to przyjemnie jest takie pogłaskanie...

No przecież napisałam, że ci świetnie idzie... bo żebym nie napisała :roll:
A spod jakiego jesteś znaku?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 17, 2011 19:43 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Informację o nowościach najlepiej chyba wrzucić w temat wątku, najłatwiej zauważyć :D
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro sie 17, 2011 20:05 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Jestem Marysiu spod Ryb :D .

vip

[poprzednia][następna]