Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Razem: 73 złote Serdecznie dzękuję za wpłaty z górką, wszystko zostanie podzielone po równo
Jednocześnie melduję, że wysłane zostały fanty do: kotx2, Bona44, Iweta. Jutro do Danzig(dziś odebrałam pw ). Zostaje edii, od któej nie mam jeszcze adresu
Żałuję, że nie mogłam sobie teraz pozwolić na większą górkę Ale dobre i to, prawda Kochana, nie szkodzi, to ja późno wróciłam do domu i nie miałam szans wcześniej odpisać Ucieszę się z fantów po powrocie
Przed chwilą wysłałam przelewy do: Izy: na kwotę 61 złotych: 54 z tego bazarku, i 6 złotych było zaległe za pierwszy bazarek. Złotówka nie wiem skąd mi się wzięła, ale tak poszło... Ani: 70 złotych: 54 złote z tego bazarku i 15 za poprzedni, wspólny z Gołąbeczką.