Moderator: Moderatorzy
pluskwa6 pisze:zegarem z myszką miki za 20 zaczynam, bardzo mnie się on podoba
edit_f pisze:poproszę pendrive 2gb, magnes i koszulkę (wszystko po krakowsku) wg wywoławczej.. w prezenty dla usa czas się zaopatrzyć.. no chyba, że któraś z koleżanek chce wywieźć podobne, to ja nie chcem![]()
no i żółty i czerwony za wywoławczą..
więcej grzechów nie pamiętam..
daggie pisze:Dla mnie jeszcze jeden pendrajw za 20 zeta - to już w sumie trzy(współlokatorka chce
)
pluskwa6 pisze:zegarem z myszką miki za 20 zaczynam, bardzo mnie się on podoba
edit_f pisze:poproszę pendrive 2gb, magnes i koszulkę (wszystko po krakowsku) wg wywoławczej.. w prezenty dla usa czas się zaopatrzyć.. no chyba, że któraś z koleżanek chce wywieźć podobne, to ja nie chcem![]()
mjs pisze:edit_f pisze:poproszę pendrive 2gb, magnes i koszulkę (wszystko po krakowsku) wg wywoławczej.. w prezenty dla usa czas się zaopatrzyć.. no chyba, że któraś z koleżanek chce wywieźć podobne, to ja nie chcem![]()
Dziękujemy Koleżance![]()
Swobodnie możesz zabrać pamiątki z Krakowa, ja zaopatrzę się w gadżety łowickie, Jola może Kurpie...? Weź różowy dla J. Za tę skarbonkę![]()
edit_f pisze:mjs pisze:edit_f pisze:poproszę pendrive 2gb, magnes i koszulkę (wszystko po krakowsku) wg wywoławczej.. w prezenty dla usa czas się zaopatrzyć.. no chyba, że któraś z koleżanek chce wywieźć podobne, to ja nie chcem![]()
Dziękujemy Koleżance![]()
Swobodnie możesz zabrać pamiątki z Krakowa, ja zaopatrzę się w gadżety łowickie, Jola może Kurpie...? Weź różowy dla J. Za tę skarbonkę![]()
za jakom skarbonke?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości