Narnia pisze:Iweta pisze: okazało się, ze przywiozła z krańca świata piwo.....holenderskie![]()
![]()
naprawdę?![]()
wydawało mi się ze japońskie
No prosze, znalazłam sposób, zeby Kasie sciagnąc na watek

Moderator: Moderatorzy
Narnia pisze:Iweta pisze: okazało się, ze przywiozła z krańca świata piwo.....holenderskie![]()
![]()
naprawdę?![]()
wydawało mi się ze japońskie
edka11 pisze:Nr 2 - 74 zł.
Dlaczego ten bazarek jest przed Komunią mojego dziecięcia, a nie po, no dlaczego
welina pisze:edka11 pisze:Nr 2 - 74 zł.
Dlaczego ten bazarek jest przed Komunią mojego dziecięcia, a nie po, no dlaczego
Edka przełóż komunię na następny rok![]()
![]()
![]()
edka11 pisze:welina pisze:edka11 pisze:Nr 2 - 74 zł.
Edka przełóż komunię na następny rok![]()
![]()
![]()
Odpada, dzisiaj kupiłam mu ciuszki, za rok się nie zmieści. Ale pomysł niezły
Iweta pisze:Alienor pisze:A w ogóle jakbym wiedziała Iwetko, to miałabyś kapsle od chińskiego piwaAle szef już wrócił z wojaża...
Marzenko jak to mozliwe, ze nie wiedziałaś, myslałam, że juz wszystkim zatrułam umysł kapslamiPrawda Madziula?
Madziula to stały dostarczyciel kapsli
![]()
Jesli chodzi o chińskie kapsle to juz jakieś mam (oczywiście nigdy nie jest za duzo) przywiozła mi z chińskich wojaży Kasia znaczy Narnia
Nawet piwo Kochana mi przytaszczyła tylko, ze potem okazało się, ze przywiozła z krańca świata piwo.....holenderskie
Kasia zresztą przywiozła mi równiez inne gadżety typu karta telefoniczna, bilety itd
Bo to wszystko dobry materiał na wymianę
![]()
Bardzo Wam dziewczyny dziekuje za licytacje i za pogaduchy, moze ktos przeczyta i jakieś kapsle załatwi![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości