Moderator: Moderatorzy
Alienor pisze:Gosiu, jak możeszchcesz mi odebrać moje owocki? 90 zł
elu pisze:Warzywny za 70zł
I chciałam zapytać, czy będzie możliwy odbiór osobisty?
Iweta pisze:elu pisze:Warzywny za 70zł
DziękujęOczywiście, ze tak
elu pisze:Iweta pisze:elu pisze:Warzywny za 70zł
DziękujęOczywiście, ze tak
A gdzie te przetwory stacjonują? W Bielsku czy Sosnowcu?
moorland pisze:to ja przystępuje do licytacji- a, że jestem łasuch to zestaw nr 1 za 80 oraz zestaw nr 2 za 100. Tylko nie mam pojęcia jakby się to miało ewentualnie przesłać do mnie, bo chyba bardzo ciężkie to to.
Iweta pisze:moorland pisze:to ja przystępuje do licytacji- a, że jestem łasuch to zestaw nr 1 za 80 oraz zestaw nr 2 za 100. Tylko nie mam pojęcia jakby się to miało ewentualnie przesłać do mnie, bo chyba bardzo ciężkie to to.
Dziekuję bardzoCo do cięzkości, to jak do tej pory najdalej wysyłałam do Bydgoszczy, do Poznania kilka razy, Warszawy i w rózne inne miejsca
. Trzeba tylko liczyc sie z kosztem przesyłki ok 25 zł .
moorland pisze:Iweta pisze:moorland pisze:to ja przystępuje do licytacji- a, że jestem łasuch to zestaw nr 1 za 80 oraz zestaw nr 2 za 100. Tylko nie mam pojęcia jakby się to miało ewentualnie przesłać do mnie, bo chyba bardzo ciężkie to to.
Dziekuję bardzoCo do cięzkości, to jak do tej pory najdalej wysyłałam do Bydgoszczy, do Poznania kilka razy, Warszawy i w rózne inne miejsca
. Trzeba tylko liczyc sie z kosztem przesyłki ok 25 zł .
a to nie tak źle, już myślałam, że może przewyższyć kwotę za bazarek. Ostatnio wysyłałam indeks DHLem do Warszawy i zapłaciłam 52 zł a bałam się, że takie paczki delikatne to kurierem będą przesyłane.
Petka-P1 pisze:Potwierdzam paczki od Iwety do Poznania docierają bez problemu.
Zachęcam do licytowania niezdecydowanych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 286 gości