PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 7:34 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Gosiu, jak możesz :cry: chcesz mi odebrać moje owocki? 90 zł :twisted:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lis 26, 2010 8:12 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Warzywny za 70zł :)

I chciałam zapytać, czy będzie możliwy odbiór osobisty?

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pt lis 26, 2010 8:27 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Alienor pisze:Gosiu, jak możesz :cry: chcesz mi odebrać moje owocki? 90 zł :twisted:

Dziekuje :D

elu pisze:Warzywny za 70zł :)

Dziękuję :D Oczywiście, ze tak :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lis 26, 2010 8:49 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Iweta pisze:

A gdzie te przetwory stacjonują? W Bielsku czy Sosnowcu? ;)

elu

Post » Pt lis 26, 2010 9:06 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

elu pisze:
Iweta pisze:

A gdzie te przetwory stacjonują? W Bielsku czy Sosnowcu? ;)

Stacjonują dokładnie w okolicy Bielska :wink: Na pewno sie dogadamy z odbiorem :D

Mam jednak nadzieje, że to nie koniec licytacji, bo kilka dni jeszcze zostało 8)

Iweta

Post » Pt lis 26, 2010 9:26 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Też mam nadzieję, że więcej się uzbiera dla Antosia :)

elu

Post » Pt lis 26, 2010 10:48 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

I na 1 hooooop
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lis 26, 2010 12:09 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Dziewczyny!

Jesteście niesamowite!!! :1luvu:
A najniesamowitsza jest Iweta!

Dziękuję w imieniu Antośka za zaangażowanie!

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Pt lis 26, 2010 13:36 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

pisałam do Ciebie na tym wątku,ale coś zrobiłam źle i poszło w Świat.Nie mam pieniędzy,ąle bardzo chcę pomóc temu maluchowi i wystawić na aukcję kilka swoich robótek z mojego wątku,[SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁO......] Prowadzi go dla mnie żona mojego bratanka EWICK,bo dla

mnie komputer to jeszcze dziwny stwór.Napisz do mnie na pw jak mam to zrobić :?:
Napisałam do ciebie na pw,ale może częściej wchodzisz na ten wątek i szybciej się do mnie odezwiesz.
EWA [ welina ] :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt lis 26, 2010 14:30 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

to ja przystępuje do licytacji- a, że jestem łasuch to zestaw nr 1 za 80 oraz zestaw nr 2 za 100. Tylko nie mam pojęcia jakby się to miało ewentualnie przesłać do mnie, bo chyba bardzo ciężkie to to.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pt lis 26, 2010 14:38 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

moorland pisze:to ja przystępuje do licytacji- a, że jestem łasuch to zestaw nr 1 za 80 oraz zestaw nr 2 za 100. Tylko nie mam pojęcia jakby się to miało ewentualnie przesłać do mnie, bo chyba bardzo ciężkie to to.

Dziekuję bardzo :1luvu: Co do cięzkości, to jak do tej pory najdalej wysyłałam do Bydgoszczy, do Poznania kilka razy, Warszawy i w rózne inne miejsca :wink: . Trzeba tylko liczyc sie z kosztem przesyłki ok 25 zł . 8)

Iweta

Post » Pt lis 26, 2010 14:44 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Iweta pisze:
moorland pisze:to ja przystępuje do licytacji- a, że jestem łasuch to zestaw nr 1 za 80 oraz zestaw nr 2 za 100. Tylko nie mam pojęcia jakby się to miało ewentualnie przesłać do mnie, bo chyba bardzo ciężkie to to.

Dziekuję bardzo :1luvu: Co do cięzkości, to jak do tej pory najdalej wysyłałam do Bydgoszczy, do Poznania kilka razy, Warszawy i w rózne inne miejsca :wink: . Trzeba tylko liczyc sie z kosztem przesyłki ok 25 zł . 8)

a to nie tak źle, już myślałam, że może przewyższyć kwotę za bazarek. Ostatnio wysyłałam indeks DHLem do Warszawy i zapłaciłam 52 zł a bałam się, że takie paczki delikatne to kurierem będą przesyłane.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pt lis 26, 2010 14:48 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

moorland pisze:
Iweta pisze:

a to nie tak źle, już myślałam, że może przewyższyć kwotę za bazarek. Ostatnio wysyłałam indeks DHLem do Warszawy i zapłaciłam 52 zł a bałam się, że takie paczki delikatne to kurierem będą przesyłane.

Wysyłam Poczta i staram się tak opakować, żeby doszły w całości, choc może się zdarzyć jakas stłuczka. Paczki są na tyle ciężkie, że nie bardzo moga nimi rzucać co chyba jest plusem :wink:

Iweta

Post » Pt lis 26, 2010 16:42 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Potwierdzam paczki od Iwety do Poznania docierają bez problemu.

Zachęcam do licytowania niezdecydowanych. :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lis 26, 2010 17:30 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Petka-P1 pisze:Potwierdzam paczki od Iwety do Poznania docierają bez problemu.

Zachęcam do licytowania niezdecydowanych. :mrgreen:

Matko Boska - znowu mi wszystko zjedzą :strach: bardzo proszę oba zestawy + 10 złotych do ceny dotychczasowej .
Alienor , chyba nie myślisz że wszystko zjem sama ? kobieto , widziałaś jak ja wyglądam ? co byś powiedziała żebyśmy się ewentualnie podzieliły łupem TODOS LOS DOS ? w ten sposób skorzystamy razem , ale przede wszystkim skorzysta Antoś :) propozycję składa " El ZORRO"

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]