Zapraszamy bo puste portfele i miseczki mamy 
Zapraszamy bo puste portfele i miseczki mamy 
Fliege36 pisze:popytam znajomych

viola005 pisze:mam proste pytanie: w razie kupna, jak macie zamiar przeslac te bransoletke nabywcy?
pytam nie bez kozery
viola005 pisze:to wyjdzie strasznie drogo
ja bym te piekna bransoletke kupila, ale przeraza mnie koszt przesylki
a nie wybiera sie nikt z Was do Aten? najtanszy bylby odbior osobisty, nie spieszy mi sie, moglabym poczekac i do wakacji
moze ktos z Waszych znajomych?
np. jesienia kupilam sporo ksiazek i bizu na bazarkach dogo i po 2 miesiacach przywiozl mi to wszystko znajomy z Warszawy
inaczej byloby to po prostu niewykonalne, zaplacilabym wiecej za polecony niz za ksiazki
a ile by kosztowal polecony "wartosciowy", jest cos takiego?
Tweety pisze:
nie wiedziałam, że wysyłka do Aten
wygląda na to, że pocztą 13,70 zł
viola005 pisze:Tweety pisze:
nie wiedziałam, że wysyłka do Aten
wygląda na to, że pocztą 13,70 zł
Ateny mam wpisane w profilu jako miejsce zamieszkania, myslalam ze to oczywiste
te 13,70 to za polecony, tak? a jest opcja "polecony wartosciowy"? zeby bylo bezpieczniej, bo troche sie jednak boje poczta
jestem tu nowa, nie umiem poruszac sie po tym portalu i nie znam Waszych procedur, wiec prosze o wskazowki jak postepowac, aby sfinalizowac nasza mala transakcje
.viola005 pisze:Tweety, dzieki za odpowiedz.
Rzeczywiscie, z tym prezentem to masz racje.
Fajnie, ze sprawdzilas polecony wartosciowy, to juz wiemy na czym stoimy.
Napisz mi jeszcze, czy Wasza oferta to 275 zl? czy 300? zebym wiedziala, ile wyslac na konto AFN.
Ja sama nie wysylam, bo nie mam tu konta zlotowkowego, przelewy zlotowkowe internetem robi dla mnie moja siostra, ktora mieszka w Polsce, wiec jak najbardziej w zlotowkach zaplace, jak tylko podasz mi koncowa oferte (bo piszesz ze polecony sprawdzilas dla 300 zl). A potem wysle swoj adres na pw. Ok, czekam na Twoja odpowiedz.
V.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości