jessi74 pisze:odsyłam pieniądze i nie będę już tutaj z Tobą dyskutować
poproszę moderatora o zamknięcie wątku
tutaj wątek komentarzowy! zapraszam do wpisu
Mruczeńka1981 pisze:Oj Agucha bardzo nieładnieJessi to jedna z najbardziej uczciwych osób jakie znam. Poza tym ona tyle robi dla kotów,że należy jej się odrobina szacunku. To jest forum i staramy się tu zachowywać tak,żeby była dobra atmosfera...
jessi74 pisze:
p.s. pozwolisz , że to ja sprawdzę po numerze przesyłki co się z nią dzieje , tutaj na forum masz mało postów i udzielasz się ( w przeciwieństwie do mnie - jak słusznie zauważyłaś) tylko na wątkach bazarkowych
jessi74 pisze:tak, przelew dotarł, kurteczka też już poleciała do Ciebieprzesyłka będzie ze Świnoujścia, bo kurteczkę na bazarek podarowąła moja siostra i ona zrobiła wysyłkę

LimLim pisze:Kiedy pytałam o paczkę, która do mnie została wysłana ZAWSZE proszono mnie choć o podanie danych osoby i miasta skąd była wysłana inaczej wogóle przy obecnym nawale wysyłkowym nie chciano ze mną gadać. A szukać zaczynałam jak osoba wysyłająca potwierdziła na swojej poczcie, że paczka poszła. Bywało, że list - paczka polecony szedł 14 dni
LimLim pisze:Skoro pieniądze już zostały odesłane to co Wam pozostaje?
-zapłacić ponownie (Agucha) jeśli paczka dotrze do Ciebie
-lub jeśli "zaginęła" to albo poczekać na jej zwrot z poczty do adresatki (siostra jessi74) i ponownie wysłać i przelać pieniądze(Agucha)
- lub domagać się wyjaśnień od poczty (jessi74) jeśli paczka przepadła
- lub...
LimLim pisze:Tak czy tak dziewczyny obie chcecie dobrze. Mam nadzieję, że sprawa się szybko pozytywnie rozwiąże, emocje opadną i tylko pozostanie pomarudzić na przedświąteczny bałagan na poczcie.
jessi74 pisze: Spokojnie, dzisiaj rano bank puścił przelew, w pierwszy dzień roboczy, mimo że ja zlecenie dałam już wczoraj![]()
nie obawiaj się też zwierzaki nie stracą i z bazarku się rozliczę. Zwróciłam Ci ze swoich pieniędzy! na prawdę jest to dla mnie bardzo nieprzyjemna sytuacja i chcę zakończyć temat! mi też zdarzało się czekać na przesyłki dłużej, raz wyszło tak, że w ogóle przesyłki nie dostałam i nigdy do głowy by mi nie przyszło żeby robić takie zamieszanie na forum![]()
pozdrawiam serdecznie! życząc miłych świąt !
Agucha pisze:Dane do przelewu podam kiedy otrzymam nr rejestrowanej paczki z kurtką i okaże się co się z nią stało.
Poinformuję Cię co się dowidziałam i będziesz mogła złożyć reklamację... a raczej twoja siostra, która to miała wysłać paczkę.
Agucha pisze:
Po Twoim ostatnich wpisach jestem pewna, że nie ma żadnego dowodu wysyłki a Twoje "rozwiązanie sprawy" i usiłowanie zamknięcia mi ust pochopnym zwrotem pieniędzy tylko tego dowodzi.
Przykro mi, że sprawa tak się zakończyła. Nie zamierzam dalej "gadać do słupa...", bo szkoda czasu i nerwów.
Jeżeli jakakolwiek przesyłka ze Świnoujścia jakimś cudem do mnie dojdzie - nie przyjmę jej, wróci do nadawcy jeżeli na prawdę jest wysłana POLECONYM. Jeżeli nie jest - to już nie mój problem. Za innych myśleć nie mogę.pozdrawiam ciepło

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości