Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:Wszystkie , absolutnie wszystkie w wykonaniu Pako są przśliczne i bardzo dokładnie i z sercem zrobione
froggy pisze:Poproszę:
3 aniołki przestrzenne (1 w stylu drugiego od lewej i 2 w stylu pierwszego od prawej)=18zl
8 śniezynek większych = 24zl
10 sniezynek malych = 10zl
Pako pisze:panikota pisze:Ja chcę![]()
10 białych śnieżynek. Jeden wzór jest czy różne?
śnieżynek mam kilka wzorów - postaram się jutro-pojutrze pokazać zdjęcia, będzie można wybrać konkretne wzory
kasiek252 pisze:pięęęękne !
jeśli można to prosiłabym : 5 śnieżynek większych,10 mniejszych i elfika
kasiek252 pisze:kasiek252 pisze:pięęęękne !
dwa elfiki
Pako pisze:kasiek252 pisze:kasiek252 pisze:pięęęękne !
dwa elfiki
Dzięki serdeczne - zamówienie przyjęte, śnieżynki - białe? Jakie elfiki - kołnierzyk, włosy, sukienka? (ew. mogę zrobić "po swojemu")
Pako pisze:froggy pisze:Poproszę:
3 aniołki przestrzenne (1 w stylu drugiego od lewej i 2 w stylu pierwszego od prawej)=18zl
8 śniezynek większych = 24zl
10 sniezynek malych = 10zl
Bardzo dziękuję, zanotowałam - czy wszystko w kolorze białym?
Bożena - oczywiście, że pomagają: Mała Mukki i Milenka usiłują ukraść kłębki nici, a Melcia pakuje mi się na kolana, nadstawia łepek do całowania i... nie przyjmuje odmowy![]()
Gibutkowa pisze:A myślałaś o śnieżynkach trójwymiarowych? Takie dwie jednowymiarowe zszyte razem i na środku "filar" odpychający te dwie połówki od siebie
kasiek252 pisze:Gibutkowa pisze:A myślałaś o śnieżynkach trójwymiarowych? Takie dwie jednowymiarowe zszyte razem i na środku "filar" odpychający te dwie połówki od siebie
fajny pomysł -da się zrobić ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości