KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olej z DZIURAW - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 14:10 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

terenia1 pisze:Iwonka majencja ma świętą rację :mrgreen: nie dajmy się zwariować, to ja konfitury za 40zł poproszę, najwyżej słoiczki wymoczę w Virkonie :mrgreen: (to miał być żarcik :mrgreen: )
Głowa do góry dziewczyno wszystko będzie dobrze :ok:

Dzieki dziewczyny, mam nadzieje, że uda się Agaci. W koncu to imienniczka mojej córki :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro lip 28, 2010 14:12 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

Poproszę lecznicze mikstury za 50zł
A za Agatkę trzymam kciuki :ok: :ok:
Obrazek
Boni, Bonito [*], Zorro, Puszek vel Julian

elfik22

Od: Pon kwi 12, 2010 10:28

Post » Śro lip 28, 2010 14:13 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

Żeby było wszystko jasne 8)

Iweta pisze:Okazało sie, ze Agacia , która wziełam z DT od IKA6 ma Panleukopemie

Przetwory stoja w piwnicy, kot na strychu więc do Was nalezy wybór czy mam zamkąć bazarek czy jednak ktos zechce kupic którys zestaw :roll:

Bardzo żałuję, bo przetwory zawsze robie z mysla o bazarkach :cry:

majencja pisze:To w takim razie z powodu tej obawy tez nie powinni chodzić do wetów bo tam PP najprędzej można spotkać tym bardziej ,że tylko raz u weta spotkałam sie z myciem rąk, nałożeniem rękawiczek , dezynfekcją stołu i podłożeniem jednorazowego podkładu pod zwierzaka :evil: Przychodzisz do szczepienia ze zdrowym zwierzakiem a siedzisz w poczekalni z chorymi :evil:
Wszędzie obowiązuje tzw zdrowy rozsondek :mrgreen:

Iweta

Post » Śro lip 28, 2010 14:14 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

elfik22 pisze:Poproszę lecznicze mikstury za 50zł

Ojej dziekuje serdecznie :)

Iweta

Post » Śro lip 28, 2010 16:18 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

Thorkatt pisze:A miód z mniszka to każdemu musi te sprawność seks. podnosić, czy tylko tym, co chcą?

:ryk: :ryk: :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro lip 28, 2010 18:32 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

:( za 50zł miksutury to ja chyba byłem pierwszy , pytałem również o skład konfitur?

Mikstury za 55zł proszę.

Biedna kiciunia,trzymam mocno kciuki :ok:

Zybi

Od: Wto cze 15, 2010 13:35

Post » Czw lip 29, 2010 5:21 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

Zybi pisze::( za 50zł miksutury to ja chyba byłem pierwszy , pytałem również o skład konfitur?

Mikstury za 55zł proszę.

Biedna kiciunia,trzymam mocno kciuki :ok:

Tak rzeczywiście byłes pierwszy, przepraszam bardzo, wpiszę więc 50 zł

Konfitura z różą robiona jest tradycyjnie tylko z cukrem do truskawek i truskawkowo-porzeczkowej oprócz cukru zwykłego pól szklanki cukru żelującego na kg owoców (cukier żelujacy nie zawiera zelatyny zwierzęcej)

elfik22 pisze:Poproszę lecznicze mikstury za 50zł

elfik22, przepraszam, ale nie dopatrzyłam, ze Zybi tył pierwszy licytując za 50 zł

Iweta

Post » Czw lip 29, 2010 13:40 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

:roll:

Iweta

Post » Czw lip 29, 2010 15:13 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

Iweta pisze:elfik22, przepraszam, ale nie dopatrzyłam, ze Zybi tył pierwszy licytując za 50 zł

Nie ma problemu :) Też nie zauważyłam :)
W takim razie poproszę za 55 zł
Obrazek
Boni, Bonito [*], Zorro, Puszek vel Julian

elfik22

Od: Pon kwi 12, 2010 10:28

Post » Czw lip 29, 2010 19:57 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olejek z DZIURAWCA-dla AgatkI

elfik22 pisze:
Iweta pisze:elfik22, przepraszam, ale nie dopatrzyłam, ze Zybi tył pierwszy licytując za 50 zł

Nie ma problemu :) Też nie zauważyłam :)
W takim razie poproszę za 55 zł

Dziekuje elfik22 :D

Iweta

Post » Pt lip 30, 2010 7:52 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olej z DZIURAWCA-dla Agatki[*

Spodziewałam sie , ze to moze być powolny koniec bazarku , a moze jak naświetle słoiczki lampa bakteriobójcza to znajda sie chętni?

Iweta

Post » Pt lip 30, 2010 15:51 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olej z DZIURAWCA-spłata długu

Zwracam uwagę, ze jest koniec miesiąca :mrgreen: Bardzo chudy koniec miesiąca :evil:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lip 30, 2010 16:04 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olej z DZIURAWCA-spłata długu

taizu pisze:Zwracam uwagę, ze jest koniec miesiąca :mrgreen: Bardzo chudy koniec miesiąca :evil:

Masz racje to tez moze byc powód i tego bede sie trzymac :wink:

Iweta

Post » Pt lip 30, 2010 23:23 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olej z DZIURAWCA-spłata długu

Dlaczego koniec miesiąca zawsze musi byc chudy 8)

Iweta

Post » Sob lip 31, 2010 0:05 Re: KONFITURY i LECZNICZE MIKSTURY-Olej z DZIURAWCA-dla Agatki[*

Iweta pisze:Spodziewałam sie , ze to moze być powolny koniec bazarku , a moze jak naświetle słoiczki lampa bakteriobójcza to znajda sie chętni?

Iwonko ja obiecałam, że wymoczę w Virkonie słoiczki z pysznymi dżemikami :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]