Ksiazki, plyty, ramki, pluszaki,"inne", na poznanskie ogony

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 21:33 Re: Ksiazki, plyty, ramki, pluszaki,"inne", na poznanskie ogony

brooklynboogie pisze:Wiem, że już 7 lipca, ale może można jeszcze o coś poprosić? :?:
Jeśli tak, to dla mnie nr 7 za wywoławczą.

Można prosić :) To myślę, że jeszcze sobie pobazarkujemy od dzisiaj przez tydzień. Może ktoś oprócz brooklynboogie wypatrzy sobie coś dla siebie.

Katia80, jerzykowka, maggia, Mulesia - zaraz wysyłam privy. Zaniedbałam się, bom ciągle w drodze i rzadko oglądam komputer :wink:

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Sob lip 10, 2010 20:31 Re: Ksiazki, plyty, ramki, pluszaki,"inne", na poznanskie ogony

Czwarta strona? 8O No nie... Damy się zauważyć na pierwszej :wink:

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Nie lip 11, 2010 9:12 Re: Ksiazki, plyty, ramki, pluszaki,"inne", na poznanskie ogony

Może jeszcze ktoś się skusi...
Kotki w wielkiej potrzebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lip 12, 2010 1:13 Re: Ksiazki, plyty, ramki, pluszaki,"inne", na poznanskie ogony

:aniolek: up!

wlazl-koteknaplotek

Od: Czw cze 17, 2010 14:54

Post » Pon lip 12, 2010 18:18 Re: Ksiazki, plyty, ramki, pluszaki,"inne", na poznanskie ogony

Przepraszam najmocniej, przez te upały zupełnie straciłam głowę i zgubiłam nr konta , który dostałam od Marty :oops:
Poproszę o ponowne przesłanie i wyrozumiałość :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia]