[WRO] gadżety dla kotków + depilator, KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 10:04 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

te myszki to wspaniała zabawka dla kotów- moje wolą nawet bardziej bawić się kółeczkiem niż samą myszką :?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro maja 12, 2010 10:10 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

kasiakom pisze:Ale miałam nosa z zamawianiem myszek - dzisiaj mój tymczas Jaskół rozpierdzielił swoją ukochaną fioletową myszkę w drobny mak :roll: znalazłam korpusik, ogonek i uszko - w trzech kątach mieszkania :roll:

A ile przeżyła u Ciebie? Bo rekord Sibel w rozbrajaniu zabawek to 2 godziny :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 12, 2010 10:24 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

honda11 pisze:te myszki to wspaniała zabawka dla kotów- moje wolą nawet bardziej bawić się kółeczkiem niż samą myszką :?

U mnie kółeczko bardzo szybko ginie w niewyjaśnionych okolicznościach :roll:

Gibutkowa pisze:
kasiakom pisze:Ale miałam nosa z zamawianiem myszek - dzisiaj mój tymczas Jaskół rozpierdzielił swoją ukochaną fioletową myszkę w drobny mak :roll: znalazłam korpusik, ogonek i uszko - w trzech kątach mieszkania :roll:

A ile przeżyła u Ciebie? Bo rekord Sibel w rozbrajaniu zabawek to 2 godziny :mrgreen:

Jedna myszka żyje już jakieś dwa-trzy lata - ale ona została podarowana w wyprawce naprawdę kulturalnemu kotu :wink: U mnie była może z pół roku. Miała siostrę bliźniaczkę, która zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach :twisted:
Ta ostatnia była u nas długawo - myślę, że może nawet 1,5 miesiąca. Na początku tymczasy były zbyt zestresowane, ale później Jaskół pokochał ją tą swoją chorą miłością :roll:
Jak one zaczną rozbrajać zabawki w ciągu 2 godzin, to pójdę z torbami :?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Śro maja 12, 2010 11:11 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

U mnie też sporo ginie tyle że w wyjaśnionych okolicznościach - Sibel je zjada :roll: Obgryzanie uszu, ogonków, oczków i rozgryzanie korpusów z twardego plastiku lub grubej gumy jest na porządku dziennym. Jakiś czas temu kupiłam jej buta ze skóry (takiego co się dla psów kupuje) - już ćwiartkę zeżarła :roll:
Ale wolę kupować w miarę jadalne zabawki, niż żeby miała zjadać moje ubrania - bo do tego też ma zamiłowanie :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 12, 2010 18:17 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

:kotek:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro maja 12, 2010 19:58 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

no i co z tym zarostem :roll:
krynia08

Post » Śro maja 12, 2010 21:03 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

jest krynia na wątku 8) - to już jestem spokojna :ryk: :ryk:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro maja 12, 2010 21:24 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

:) no mam nadzieję, bo pieniążki dla kotków bardzo potrzebne :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro maja 12, 2010 22:08 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

jessi74 pisze:jest krynia na wątku 8) - to już jestem spokojna :ryk: :ryk:

To sie wie :mrgreen: :ryk:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw maja 13, 2010 7:51 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

:mrgreen: jezdem od rana nawet :ryk: komu depilator bo za kare damy kosiarke i dopiero bedzie bolało :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw maja 13, 2010 8:52 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

krynia08 pisze::mrgreen: jezdem od rana nawet :ryk: komu depilator bo za kare damy kosiarke i dopiero bedzie bolało :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen: no właśnie....
Zapraszamy do zakupów :ok:

Agness78

Post » Czw maja 13, 2010 16:06 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

komu kosiarka do zarostu :?: :?: :?:
krynia08

Post » Czw maja 13, 2010 16:43 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

:(

Agness78

Post » Czw maja 13, 2010 17:05 Re: [WRO] gadżety dla kotków + depilator, na spłatę długów :(

no to wystartuje za wywolawcza ta kosiarke bo kawal pola mam do koszenia..moze jakis ogrodnik sie skusi i da wiecej :roll: las na nogach i kleszcza nawet nie zobaczy 8O
krynia08

[poprzednia][następna]