>>Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko,KONIEC,rozliczenie

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 21:42 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, do 22:00 dziś >

AAA właśnie zerknęłam na konto a tam niespodzianka - wypłata :)
To co, wygralam ręczniczek? :) Czekam na pw :)

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Czw maja 06, 2010 22:03 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, do 22:00 dziś >

elu pisze:Jeśli będę mogła przelać pieniążki po 10tym czyli po wypłacie :) to jeszcze zalicytuje.
41zł

No najwyraźniej w świecie wygląda na to, że wygrałaś ręczniczek :)
Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję serdecznie obydwu licytującym :1luvu: oraz podrzucającym wątek :1luvu:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw maja 06, 2010 23:22 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, KONIEC

No niestety...walnął mi internet...Jestem zła, bo zależało mi na ręczniku...miał być prezentem :evil: Nie kupiłam go w opcji 'kup teraz',...i nie mogłam wejsc na forum ...wielka szkoda-udało się elu.Gdybym wlazła, pewnie byśmy więcej wywalczyły ... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 07, 2010 7:39 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, KONIEC

No szkoda, Bożenko, ale ktoś musi wygrać. Aukcje bazarkowe mają to do siebie, że trzeba mieć czas i dostęp do sieci pod koniec aukcji, jeśli walczy kilka osób, a czasami się nie da niestety.

Myślałam, że wejdę tu z dobrą wieścią, że będzie jeszcze jeden ręcznik do licytacji, bo wydawało mi się, że jeszcze jest, ale sprawdziłam i nie ma :(

Pozdrawiam :1luvu:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pt maja 07, 2010 8:27 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, KONIEC

BOZENAZWISNIEWA pisze:No niestety...walnął mi internet...Jestem zła, bo zależało mi na ręczniku...miał być prezentem :evil: Nie kupiłam go w opcji 'kup teraz',...i nie mogłam wejsc na forum ...wielka szkoda-udało się elu.Gdybym wlazła, pewnie byśmy więcej wywalczyły ... :(

Też miałam nadzieję na jakaś emocjonującą walkę w ostatnich minutach :) Jeżeli tak bardzo Ci zależy to mogę Ci odstąpić ręcznik, mnie aż tak nie zależy, najwyżej kupie inny :) A dla KAN wpłacę jakiś symboliczny datek :)
Co Wy na to dziewczyny?

elu

Post » Pt maja 07, 2010 12:07 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, KONIEC

elu pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:No niestety...walnął mi internet...Jestem zła, bo zależało mi na ręczniku...miał być prezentem :evil: Nie kupiłam go w opcji 'kup teraz',...i nie mogłam wejsc na forum ...wielka szkoda-udało się elu.Gdybym wlazła, pewnie byśmy więcej wywalczyły ... :(

Też miałam nadzieję na jakaś emocjonującą walkę w ostatnich minutach :) Jeżeli tak bardzo Ci zależy to mogę Ci odstąpić ręcznik, mnie aż tak nie zależy, najwyżej kupie inny :) A dla KAN wpłacę jakiś symboliczny datek :)
Co Wy na to dziewczyny?

Recznik wygrałaś...niech zostanie jak jest-ja tam z Hania co do datków sie dogadamy i innym razem cos upoluję(jeden kupiłam przedwczoraj :) )Gratuluję
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 07, 2010 13:35 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, KONIEC

ok :kotek:

elu

Post » Pt maja 07, 2010 15:12 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, KONIEC

elu pisze:ok :kotek:

:D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro maja 12, 2010 6:37 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, KONIEC

Ręcznik dotarł :) Jeszcze tylko strój kąpielowy i jestem gotowa do urlopu ;)

elu

Post » Śro maja 12, 2010 6:50 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, KONIEC

Cieszę się, dzięki za wieści.
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pt maja 21, 2010 19:01 Re: >>> Duży ręcznik kąpielowy dla KAN Radomsko, KONIEC

Pieniądze dotarły do RTOZ, Andżelika potwierdziła na wątku (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=109235&start=420, str. 29), co pozwolę sobie również wkleić tutaj

andzelika1952 pisze:Kolejne wielkie podziękowania za wpłaty dla:
Panikota / bazarek miau / - 41,00 zł

Jeszcze raz gorąco dziękuję uczestnikom licytacji :1luvu:
Obrazek Obrazek

panikota

[poprzednia]