Moderator: Moderatorzy
jessi74 pisze:cynamon i wanilia pisze:GosiaB, dziękuję bardzo.
pytałam bazyliszkową co dalej, odpowiedziała:
Na pewno po leczeniu Tymka zostały jakieś długi i pieniądze się przydadzą. Dziewczyny z wątku Tymka na pewno się rozliczą i jeśli będzie nadwyżka kasy, to albo poproszą o zgodę na wykorzystanie na inne koty pod ich opieką, albo zrezygnują z kasy i wtedy będzie ją można przeznaczyć na zupełnie inny cel. Tak to zwykle wygląda.
bazarek więc trwa.
uaktualniam więc o ofertę anette88 - dzięki
dziekuję pięknie za bazarek![]()
jestem wzruszona, tyle osób chciało pomóc Tymkowi , tyle serc dla niego biło
![]()
co do pieniędzy z bazarku, to proponuję aby prowadząca bazarek wraz z licytującymi zadecydowały na jaki cel chcą przeznaczyć uzyskane środki, zaraz podeślę linki do wątków kotków pod naszą opieką, abyście poznały nas troszkę, ratujemy sporo kocich istnień..... viewtopic.php?f=1&t=96655 i troszkę pomagamy kotkom z wrocławskiego schronu viewtopic.php?f=1&t=107184
moja propozycja jest taka aby połowę funduszy przeznaczyć na kotki z naszych wątków, natomiast połowę na innego kotka z forum - ale to tylko moje zdanie![]()
Gosia B pisze:Ja się mogę wypowiedzieć jedynie co do pieniążków które zaoferowałam do siebie. Chętnie podzielę je na 2 cele. Szkoda, że nie udało się z Tymusiem, ale jest też wiele innych kocich istnień, które potrzebują ratunku. Także jestem nadal chętna do pomocy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości