Moderator: Moderatorzy
dragonfly.87 pisze:dziękujemy panikota za wpłatę (15zł) na nasze dwułapki i kulaska
kotolog pisze:Dzień dobry,
ja poproszę 10 dowolnie wybranych choineczek (różne kolory, mogą być z koralikami) za 15,- - chętnie przyozdobię nimi prezenty dla najbliższych.
Pieniążki proszę przekazać dla Bezłapków (viewtopic.php?f=1&t=104124)
To bardzo fajna inicjatywa, pozdrawiam serdecznie
dragonfly.87 pisze:dziękujemy za chęć pomocy naszym kocim inwalidomw razie chęci wsparcia naszych bezłapkowych wydatków proszę się kontaktować ze mną
jak na razie mamy 100zł + zadeklarowane 250, jutro jedziemy z bezłapkami do weterynarza i mamy nadzieję, że uda nam się je zaszczepić
Marcelibu pisze:Ja już wcześniej dostałam dziergane przez ręce Doroty ozdóbki. Są tak samo piękne, jak na zdjęciu. Cierpliwie zrobione, wykrochmalone, wyprasowane. Będą u mnie wisiały na choince
.
Cudeńka normalnie!!!!!!!!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
gosiaa pisze:To ja poproszę 10 choineczek - 5 białych i 5 ecru za 15 zł.
A cel jeśli można: viewtopic.php?f=13&t=103800
Dorota pisze:dragonfly.87 pisze:dziękujemy za chęć pomocy naszym kocim inwalidomw razie chęci wsparcia naszych bezłapkowych wydatków proszę się kontaktować ze mną
jak na razie mamy 100zł + zadeklarowane 250, jutro jedziemy z bezłapkami do weterynarza i mamy nadzieję, że uda nam się je zaszczepić
Kotolog ma Wasze konto?
gosiaa pisze:gosiaa pisze:To ja poproszę 10 choineczek - 5 białych i 5 ecru za 15 zł.
A cel jeśli można: viewtopic.php?f=13&t=103800
Dorota, czy moje zamówienie zostało zapisane i czy datek może być na koty z wątku który wskazałam? A i zapomniałam dodać że choineczki gładkie, bez ozdóbek.
anita5 pisze:Potwierdzam, bardzo dziękuję!
Marta1984 pisze:Aaaale piękne!!!
To ja poproszę 10 białych z koralikami i 5 dowolnych za 20 pln.
A cel? Może na kasę kastracyjną.
Przy okazji: witam się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości