witajcie Korciaczki

myślałam o tym wczoraj widząc jak duże jest zainteresowanie

. Przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania

.
Problem jest w koszcie wydruku - ceny poza promocją to 26 i 45 pln. To bardzo dużo. A z cegiełką -majątek

(. Nie wiem czy byłoby tylu chętnych

. Teraz już mamy uzbierane 125 pln na schronisko

. Rozmawiałam dzisiaj z tym punktem foto - nie mogą zagwarantować mi stałej ceny. Do poniedziałku jest promocja (23 i 39), ale jak się będą kształtowały ceny - nie wiem. Wchodzi sezon na takie rzeczy - trudno przewidzieć. Poza tym nie udzielą też zniżki gdyby zamówić 20 a nawet 100 sztuk. Mówią, że przy takim wydruku nie działa efekt skali.
Ja oczywiście zajęłabym się zamawianiem, dystrybucją itp. Do każdego zamówienia firma dolicza opłatę 3,99 tak po prostu. Więc przy jednym zamówieniu zbiorczym - nie miałaby specjalnego znaczenia. Ponieważ to punkt sieciowy - ma punkty w wielu miejscach w PL. Jeżeli ktoś jest z innego miasta mogę mu zamówić z odbiorem u niego, wtedy dochodzi te 3,99 ale odpadają koszty przesyłki i przelew do mnie wtedy tylko na wysokość cegiełki (za zamówienie płaci się przy odbiorze).
Wysłałam też dziś maila do drukarni, z którą współpracowałam ostatnio służbowo. Przed pon.na pewno niczego się nie dowiem. Ale w drukarni z tego oprogramowania z punktu foto nie wydrukują. Tu raczej graficznie bardziej zaawansowana sprawa byłaby. Oczywiście dowiem się wszystkiego - a do przyszłego roku poduczę

.
Chyba musimy się wspólnie zastanowić jak to rozwiązać. Celem jest zbiórka pieniędzy, ale oczywiście jeżeli będzie on spełniony - im więcej osób będzie miało kalendarz tym lepiej:). W końcu bez Was by nie powstał

a promuje przecież ratowanie kotów. No i czy nikt nie będzie miał nic przeciwko zmianie zasad w trakcie trwania aukcji?
edit: zmiana uzbieranej sumy