Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 01, 2009 20:09 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów -filmolubów

Zapraszamy , może ktoś jeszcze się skusi ?

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Pon lis 02, 2009 12:32 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów -filmolubów

Hop!!!!!

Zapraszamy serdecznie !!!!!!

Tiger_

Post » Pon lis 02, 2009 13:00 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów -filmolubów

Przepraszam, ale nie miała dostepu do internetu w łikend.
Jutro koniec aukcji.
Podowiaduje się, ile wyniesie koszt przesyłki, bo kompletnie nie wiem.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lis 02, 2009 16:57 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów -filmolubów

Podniosę, bo kto wie, czy w domu jest net :)
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za zaglądanie, podnoszenie a przede wszystkim za licytowanie :1luvu:

Anda

Post » Pon lis 02, 2009 17:05 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów -filmolubów

Hop, hop do góry
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Od: Czw wrz 11, 2008 20:13

Post » Wto lis 03, 2009 8:48 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów -filmolubów

Może jeszcze dziś ktoś się skusi :D
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Post » Śro lis 04, 2009 10:03 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów KONIEC

Zakończyła się aukcja i przyszedł czas podsumowań -
:P :P wszystkim bardzo dziekuję za udział i za pomoc.

Do kwoty wylicytowanej nalezy doliczyć koszty przesyłki.
Tajemniczy Licytant :1luvu: - zero, bo to Lublin i jakos przekażemy.
1. Woody Allen rozmawia Eric Lax - wielka, grubaśna książka ze zdjęciami. Bardzo fajnie wydana. Można ją kupić za około 45 zł. licytuje tajemniczy Licytant - 20zł
-----------------------------
Siliana :1luvu: do kwoty 10 zł za porcelankę, nalezy doliczyc koszty przesyłki, czyli 12 złotych (dołożę kilka złotych, żeby poszło na "ostrożnie")
2. [b]Zestaw porcelanowy- śniadaniowo-deserowy. Wiosenno-letni i przyjemny - filiżaneczka, spodeczek i talerzyk. - Wywoławcza - 10zł
licytuje siliana 10zł
----------------------------------------------------------------------
Blond Tornado :1luvu: wylicytowała trzech profesorów :lol: w sumie za 40zł. DOliczyć trzeba koszty przesyłki 12 zł
3. W. Kępiński - Schizofrenia - wywoławcza 10zł licytuje Blond Tornado - 16zł
4. W. Kępiński - Melancholia - wywoławcza 10zł Blond Tornado 12zł
5. W. Kępiński - Lęk - wywoławcza 8zł Blond Tornado 12zł
---------------------------------------------------------------
Magdaradek :1luvu: wylicytowała Psychopatie profesora Kępińskiego za 11zł. Prosze o doliczenie 3 zł za przesyłkę
6. W. Kępiński - Psychopatie - wywoławcza 5 zł magdaradek 11zł( jutro fotka okładki, bo ładuję baterię, ale chodzi o to http://antykwariat.waw.pl/ksiazka,10462 ... 20546.html)
----------------------------------------------------------------
Kasia i Maniuś :1luvu: wylicytowała kubeczek za 50zł. Nalezy doliczyć za przesyłkę 12 zł.
7. Koci Kubeczek z maskotką (ofiarowany na aukcję przez Agnieszkę 16 :1luvu: ) - wywoławcza - 8zł Kasia i Maniuś - 50zł

Do wszystkich licytantów :mrgreen: wyślę PW z danymi do przelewu.
Dziękuję, dziękuję.
W sumie mamy 131 zł na spłatę długów z tej aukcji :)

Anda

Post » Śro lis 04, 2009 10:51 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów KONIEC

A ja mogę coś zaproponować. Pieniążki wyślę, jak tylko dostanę namiary, a Wy kubeczek jak będziecie jeszcze raz robić bazarek to wystawicie go ponownie. Jeśli nie zostanie wystawiony lub kupiony po raz drugi, to ja dopłacę za przesyłkę i dopiero wtedy mi wyślecie.
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Post » Śro lis 04, 2009 11:03 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów KONIEC

Kasia i Maniuś pisze:A ja mogę coś zaproponować. Pieniążki wyślę, jak tylko dostanę namiary, a Wy kubeczek jak będziecie jeszcze raz robić bazarek to wystawicie go ponownie. Jeśli nie zostanie wystawiony lub kupiony po raz drugi, to ja dopłacę za przesyłkę i dopiero wtedy mi wyślecie.

Kasiu, dzięki :)
Ciociu Tiger dostaw kubeczek do swojej aukcji ubraniowej :)
Ciociu Tiger wyślesz Kasi i Maniusiowi swoje namiary kontowe??, bo jak nie ma kosztów przesyłki, to tak będzie prościej.

Anda

Post » Śro lis 04, 2009 12:29 Re: Na długi(pp)-porcelana iksiążki dla psychologów KONIEC

Anda pisze:
Kasia i Maniuś pisze:A ja mogę coś zaproponować. Pieniążki wyślę, jak tylko dostanę namiary, a Wy kubeczek jak będziecie jeszcze raz robić bazarek to wystawicie go ponownie. Jeśli nie zostanie wystawiony lub kupiony po raz drugi, to ja dopłacę za przesyłkę i dopiero wtedy mi wyślecie.

Kasiu, dzięki :)
Ciociu Tiger dostaw kubeczek do swojej aukcji ubraniowej :)
Ciociu Tiger wyślesz Kasi i Maniusiowi swoje namiary kontowe??, bo jak nie ma kosztów przesyłki, to tak będzie prościej.

Kasiu :1luvu: BARDZO , BARDZO DZIĘKUJĘ !!!!!!!!
Nr konta wysłałam Ci na gg

Dziękuję bardzo cioci Andzie za wystawienie bazarku i podarowanie takich super gadżetów i książek !!! :1luvu:

Dziękuję Agnieszce16 za podarowanie kubeczka na tę aukcję !!! :1luvu:

Dziękuję ogromnie wszystkim ciociom biorącym udział w licytacji !!!!!! :1luvu:

Tiger_

[poprzednia]