Atta pisze:Koty są już w domu gotowe do zawiśnięciaBaaardzo ładna ceramika.Dziękuję
To ja dziękuję
Bardzo się cieszę, że dotarły bezpiecznie do nowego domu
Atta pisze:Koty są już w domu gotowe do zawiśnięciaBaaardzo ładna ceramika.Dziękuję

mir.ka pisze:Basiu kotki dojechały![]()
pudło takie wielkie, ze myślałam, że tam mały, żywy kotek, ale dziurek do oddychania nie było
![]()
jak zwykle tak starannie zapakowane, że zanim sobie poradziłam to koty straciły zainteresowanie i nie czekały, żeby zobaczyć co jest w środku
zawartość w końcu dla Dużej, a nie dla nich 
Miraclle pisze:mir.ka pisze:Basiu kotki dojechały![]()
pudło takie wielkie, ze myślałam, że tam mały, żywy kotek, ale dziurek do oddychania nie było
![]()
jak zwykle tak starannie zapakowane, że zanim sobie poradziłam to koty straciły zainteresowanie i nie czekały, żeby zobaczyć co jest w środku
Najważniejsze, że dotarły bezpiecznie do domu![]()
Kociaki straciły zainteresowanie no cóż![]()
![]()
zawartość w końcu dla Dużej, a nie dla nich
![]()

mir.ka pisze:
ten mniejszy już wisi bo znalazło się dla niego miejsce od razu, a ten czarny z biały jest naprawdę bardzo duży i muszę się poprzyglądać za miejscem dla niego

mir.ka pisze:Basiu jakie masz kotki? bo przydałoby się coś nowego na ścianie

Miraclle pisze:mir.ka pisze:Basiu jakie masz kotki? bo przydałoby się coś nowego na ścianie
Mireczko mam to co jest na pierwszej stronie![]()
Chyba że chcesz coś "pod siebie" to pisz. Ewentualnie może coś Ci się podoba co było, a zostało sprzedane

mir.ka pisze:pasowałby mi wzór nr 17 i 41
Małgocha Pe pisze:Jeśli 33 jest wolny to poproszę a i 35 nie pogardzę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości