Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:Revontulet pisze:Purpurowa Myszko, jestes moim kocim ideałem - bura z podpalanym noskiem i do tego pysio przybrudzone mleczkiem. Po prostu ideał kociej urody
a dlaczemu purpurowa?Purpura to odcien czerwieni, a Mysia jest burasia, lub-jak ja lubie nazywac buraski-tygrysia
agatka13 pisze:Łoj, Ja przykładem ?
Ależ Cioteczko ,ja jestem tylko taki zwykły burasek,mmmrrraaauuu
Myszka purpurowa po sam ogonek
Myszolandia pisze:Revontulet pisze:
Purpurowa Myszko, jestes moim kocim ideałem - bura z podpalanym noskiem i do tego pysio przybrudzone mleczkiem. Po prostu ideał kociej urody
Łojejku,ja koci ideał?![]()
![]()
![]()
Myszka purpurowa,przechodząca w jeszcze jaśniejszy purpur![]()
Revontulet pisze: Tak, Ty śliczna MyszkoZawsze chciałam właśnie takiego kota jak Ty.
I nie czerwień sięOgonek do góry i dumnie maszeruj- niech wszyscy podziwiają Twoją dostojną urodę.
isabell36 pisze:Revontulet pisze: Tak, Ty śliczna MyszkoZawsze chciałam właśnie takiego kota jak Ty.
I nie czerwień sięOgonek do góry i dumnie maszeruj- niech wszyscy podziwiają Twoją dostojną urodę.
jak chcesz pięknego buraska to u jasdor jest śliczna, długowłosa burasia na wydaniu
Revontulet pisze:Kociara82 pisze:Revontulet pisze:Purpurowa Myszko, jestes moim kocim ideałem - bura z podpalanym noskiem i do tego pysio przybrudzone mleczkiem. Po prostu ideał kociej urody
a dlaczemu purpurowa?Purpura to odcien czerwieni, a Mysia jest burasia, lub-jak ja lubie nazywac buraski-tygrysia
A dlatego:
agatka13 pisze:Łoj, Ja przykładem ?
Ależ Cioteczko ,ja jestem tylko taki zwykły burasek,mmmrrraaauuu
Myszka purpurowa po sam ogonek
Podkreślenie moje
Revontulet pisze:niech wszyscy podziwiają Twoją dostojną urodę.
meg11 pisze:7-Princzeska
5-Kropek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości