Moderator: Moderatorzy
sroka7 pisze:Kociara82 pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pierwsze zdjecie cudne, chetnie przyjme jako zgloszenie do konkursu jesli chcesz
To bardzo sliiiiiiit focia, bardzo sliiiiiiiiit kici w bardzo sliiiiiiiiit pozycji
Myszolandia pisze:sroka7 pisze:Ja przepraszam inne kotki, ale Myszka jest najcudowniejsza! no cud, nad cudy!![]()
![]()
Jest dokładnie identyko jak moja Misiunia
Łojejku![]()
![]()
![]()
![]()
Myszka zarumieniona po sam ogonek
Dziekujemy za miłe słówka o Misi![]()
![]()
![]()
![]()
O własnie sroka,dawajesz kicię na konkursa ras ras![]()
![]()
![]()
a to pysio na pierwszym zdjęciu to bym zjadła
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Misiunia jest piękna,ma takie piękne ciemne pręgi,typowa tygrysica ,a ten ogonek jaki puchaty![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję za miłe słowa o mojej słodkiej dziewczynce![]()
Skoro namawiacie, to jutro przygotuję fotkę Misi jakąś - mam tego typu sporo, bo to jej ulubiona pozycja,żeby mnie zwabić, bo jak tylko ją taką widze to od razu biegnę ją tulić, całować i miziać! i całować!
A isabell36 poproszę o dane do przelewu już teraz, bo internet będę miała jutro do godz 16, a potem dopiero w piątek jakby co, więc nie będzie ze mną kontaktu(chyba,że stanie się cud...)
scorpio133 pisze:Ogromnie podoba mi sie Nila od magda nr9. Ja mam pieska Ogiego, ktory zamiast do schronu powedrował do Ds do Piły. Kocham go najbardziej na swiecie, ale Ogi jak widzi koty to sam dostaje kota. A szkoda. Zazdroszcze Ci Magdo takiego widoku.Wcale tego nie ukrywam ze o demnie dla kandydatki to wlasnie Nila dostanie najwiecej punktow
#MAGDA# pisze:scorpio133 pisze:Ogromnie podoba mi sie Nila od magda nr9. Ja mam pieska Ogiego, ktory zamiast do schronu powedrował do Ds do Piły. Kocham go najbardziej na swiecie, ale Ogi jak widzi koty to sam dostaje kota. A szkoda. Zazdroszcze Ci Magdo takiego widoku.Wcale tego nie ukrywam ze o demnie dla kandydatki to wlasnie Nila dostanie najwiecej punktow
dziekuję w imieniu Nili![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:Sis,bo na FotoFotkach sobie przerwę techniczną zrobili![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:no, super ze fotki wrocily, bo inaczej mialabym sporo dodatkowej roboty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości