Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 04, 2012 21:14 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

halinka1403 pisze::ryk: :ryk: :ryk: Zamówienie przyjęte :mrgreen:
To jeszcze napisz,czy ta dłuższa częśc firanki ma być tez w kwiatki, czy z jednokolorowej firanki,np z bialej organtyny :?: Czy z klamrą(mam tez drewniane,w róznych odcieniach kolorystycznych) czy z opaską :?: :D

A jeśli jednokolorowa tkanina to jest jakaś inna możliwość niż biała?
Z klamrą chyba ładniej, co? A ten szpic ostry nie jest? Kociasty się nie nadzieje? może lepiej drewno?
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Nie mar 04, 2012 21:20 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

Mi też bardzo się podoba fason nr 24 , tylko ja jakoś za białym kolorem nie koniecznie, ecru, krem, złoto itp :D . Czy dało by się zamówić taki fason np. z materiału jak firana ze złotej organtyny,z haftowanymi zlotymi liśćmi ( tj. nr 3 wystawiona na Okiennym bazarku dla Kociej Skarbonki :1luvu: )

Tamte dojdą pewnie jutro . Nie omieszkam pochwalić :ok:

Napiszę jeszcze na pw, ale to już jutro ( muszę wymierzyć okna w salonie ) czy dałoby się zamówić firanę taką na okna balkonowe - głównie chodzi o drzwi balkonowe, bo na okna to normalny fason :mrgreen: , nawet już mam na oku z Twego innego bazarku )
Pozdrawiam serdecznie[/quote]
Wszystko mozna zamówić,o ile będę miec taką tkaninę :D Co do fasonu 24,z firanki z bazarku na KS to takiej już nie mam, ale jak tam zamówisz ,to bez problemu przeszyję :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie mar 04, 2012 21:25 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

Już zrobione, znaczy zamówione :mrgreen: . To ja poproszę o przeszycie na fason 24 z tego bazarku i łączne koszty :ok:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Nie mar 04, 2012 21:27 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

Aneta.I pisze:
halinka1403 pisze::ryk: :ryk: :ryk: Zamówienie przyjęte :mrgreen:
To jeszcze napisz,czy ta dłuższa częśc firanki ma być tez w kwiatki, czy z jednokolorowej firanki,np z bialej organtyny :?: Czy z klamrą(mam tez drewniane,w róznych odcieniach kolorystycznych) czy z opaską :?: :D

A jeśli jednokolorowa tkanina to jest jakaś inna możliwość niż biała?
Z klamrą chyba ładniej, co? A ten szpic ostry nie jest? Kociasty się nie nadzieje? może lepiej drewno?

:ryk: :ryk: :ryk: Nie nadzieja się :mrgreen:Mam takie w domu i się zaden nie nadział :mrgreen: Klamre dobiera sie do karnisza,czyli karnisz metalowy-klamra metalowa.Karnisz drewniany-pasuje klamra drewniana
Co do koloru firany, to najbardziej pasuje biała,bo tlo tej kolorowej firanki w niebieskie kwiatki,jest białe.Ale biale idzie pod spód,wiec tak dużo go nie będzie :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Nie mar 04, 2012 21:29 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

Karnisz jest stary właśnie.
W tym jednym pokoju mam starego typu, z takimi "tradycyjnymi żabkami"
:(
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Nie mar 04, 2012 21:30 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

ellza1 pisze:Już zrobione, znaczy zamówione :mrgreen: . To ja poproszę o przeszycie na fason 24 z tego bazarku i łączne koszty :ok:

To jeszcze napisz z jakim kolorem polaczyć :?: Najlepiej pasuje organtyna krem,czy może być :?:
Czy z klamrą, czy z opaską :?:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie mar 04, 2012 21:34 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

Aneta.I pisze:Karnisz jest stary właśnie.
W tym jednym pokoju mam starego typu, z takimi "tradycyjnymi żabkami"
:(

Firana jest szyta z wypustem,wiec zabek nie będzie widać :D To moze bez klamry, tylko z opaska,ewentualnie do opaski moge przyszyc niebieskiego kwiatka.A klamre mozesz w każdej chwili dokupić :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie mar 04, 2012 21:39 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

Kurcze klamra podoba mi się bardzo, sama nie wiem hehe

edit: a ten materiał skoro lepiej, to może biały być :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Nie mar 04, 2012 21:51 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

Aneta.I pisze:Kurcze klamra podoba mi się bardzo, sama nie wiem hehe

No to zamawiaj z klamrą,a kiedys moze wymienisz karnisz :D Najwazniejsze,zeby Ci sie podobalo :D Przecież to twoje okno,to Tobie ma sie podobać :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie mar 04, 2012 21:54 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

halinka1403 pisze: To jeszcze napisz z jakim kolorem polaczyć :?: Najlepiej pasuje organtyna krem,czy może być :?:Czy z klamrą, czy z opaską :?:

Organtyna krem jak najbardziej :ok: . Ja poproszę i klamrę i opaskę .... no nie mogłam się zdecydować a Tż mówi, że film właśnie oglada i teraz się strzelają i on nie ma czasu pomyśleć, to niech płaci za to i za to :ryk:

ellza1

Post » Nie mar 04, 2012 21:56 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

halinka1403 pisze:

No to zamawiaj z klamrą,a kiedys moze wymienisz karnisz :D Najwazniejsze,zeby Ci sie podobalo :D Przecież to twoje okno,to Tobie ma sie podobać :D

Klamra chyba pasuje :D a karnisz wymieniać na 100% będę :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Nie mar 04, 2012 22:06 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

ellza1 pisze:
halinka1403 pisze: To jeszcze napisz z jakim kolorem polaczyć :?: Najlepiej pasuje organtyna krem,czy może być :?:Czy z klamrą, czy z opaską :?:

Organtyna krem jak najbardziej :ok: . Ja poproszę i klamrę i opaskę .... no nie mogłam się zdecydować a Tż mówi, że film właśnie oglada i teraz się strzelają i on nie ma czasu pomyśleć, to niech płaci za to i za to :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: To tak ,jak u mnie ,zwlaszcza jak mecz ogląda :ryk: :ryk:

Oblcze i wyslę pw. :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie mar 04, 2012 22:10 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

:ryk: :ryk: :ryk: . Mecz ... skąd ja to znam :mrgreen: To ja czekam na pw :ok:

ellza1

Post » Nie mar 04, 2012 22:14 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

Aneta.I pisze:
halinka1403 pisze:

Klamra chyba pasuje :D a karnisz wymieniać na 100% będę :D

No,to ja bedę szyć ,a Ty sie jeszcze mozesz zastanowić :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie mar 04, 2012 22:15 Re: Firany, lambrekiny,panele - wszystko na Twoje okno-NOWOS

u mnie chłop ogląda katastrofy w przestworzach.......
zawołał tylko - na bank ładne będą..

A właśnie, może ja też i klamra i opaska?? :)
poproszę wyliczenie również :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

[poprzednia][następna]