Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 06, 2011 17:07 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Małgosiu,
czy mogłabym poprosić o fotki niebieskich kamieni (do kotków)?
Bardzo chciałabym sobie zamówić u Ciebie naszyjnik i może kolczyki....
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto wrz 06, 2011 17:15 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

KasiaF pisze:Małgosiu,
czy mogłabym poprosić o fotki niebieskich kamieni (do kotków)?
Bardzo chciałabym sobie zamówić u Ciebie naszyjnik i może kolczyki....

Kasieńko, kamienie utknęły po drodze od Marysi do mnie :evil: .
Awantura na poczcie nic nie dała, bo pani przez 15 minut szukała w komputerze i nie znalazła...tak jakby przesyłka jeszcze nie dotarła...nie wiem już co powiedzieć :( .
Ja mam w domu tylko jadeity niebieskie, możesz je zobaczyć na pierwszej stronie w kotku dla rapsodii82...a co wysłała Maria, to na razie nawet najstarsi górale nie wiedzą :? ....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 06, 2011 18:03 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Gosiu, a mówiłaś pani, że napisalam zły numer mieszkania? A może sąsiedzi odebrali?

Poszły na pewno ametysty pod kotki i kamienie w rożnych kształtach - między innymi delfinek :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 06, 2011 20:38 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

kamari pisze:Gosiu, a mówiłaś pani, że napisalam zły numer mieszkania? A może sąsiedzi odebrali?

Poszły na pewno ametysty pod kotki i kamienie w rożnych kształtach - między innymi delfinek :D

Mówiłam, Maryniu, ale tak jakby jeszcze nie doszło...
Sąsiadów też uczuliłam, na szczęście to ci starsi państwo od ślepaczka, więc nie miałam oporów :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto wrz 06, 2011 21:32 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Hopsam się na dobranoc, może jakis nocny marek coś wypatrzy :mrgreen: .

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 8:20 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Hop z rana :ok: !

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 8:29 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Wczoraj mój TŻ oglądał Twoje dzieła i bardzo podziwiał!! :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro wrz 07, 2011 8:33 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

justyna p pisze:Wczoraj mój TŻ oglądał Twoje dzieła i bardzo podziwiał!! :mrgreen:

To bardzo miłe takie wyrazy podziwu od mężczyzny :oops: .
Podziękuj TŻ-owi :D !

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 8:55 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Do dziś nie mam namiarów na kokochę....
Zofio, odezwij sie :!:

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 10:51 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Dostalam slicznego zielonego kota :) rewelacyjny !! na zdjeciu na bazarku nie wygladal nawet w polowie tak dobrze jak w rzeczywistosci :)
chyba powinnas zainwestowac w dobre zdjecia...

O co chodzi w tytule watku ? nie bedzie mozna juz pozniej zamawiac bizuterii u Ciebie ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Śro wrz 07, 2011 11:13 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Można zamówić nr 17 z czerwonym kamieniem zamiast turkusa?

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Śro wrz 07, 2011 13:32 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Witam
Ja poproszę kolce nr 7 i 24
Pozdrawiam

elaga

Od: Wto gru 01, 2009 12:49

Post » Śro wrz 07, 2011 14:09 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Ja. ja jeszcze :!: zalatana ostatnio jestem, ale kolce pomaranczowe 4 biore i pytanie o nr 20, dlugie sa, ladna ta czerwien?
Szczegoly wieczorem po robocie :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Śro wrz 07, 2011 17:05 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Dziewczyny, poczekajcie minutkę, zaraz odpowiem na wszystko, tylko dzisiejsze nowości powstawiam :D .

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 17:32 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Miodalik pisze:Dostalam slicznego zielonego kota :) rewelacyjny !! na zdjeciu na bazarku nie wygladal nawet w polowie tak dobrze jak w rzeczywistosci :)
chyba powinnas zainwestowac w dobre zdjecia...

O co chodzi w tytule watku ? nie bedzie mozna juz pozniej zamawiac bizuterii u Ciebie ?

No właśnie nie wiem, co dalej :? .
Zrobiłam bazarek na 4 tygodnie, bo nie miałam pojęcia czy i jaką " oglądalnością " będzie sie cieszył...
A teraz to nie wiem...
Mam jeszcze tydzień, pomyślę, a może jakieś mądre głowy coś podpowiedzą :wink: .

vip

[poprzednia][następna]