Dziękuję!

Moderator: Moderatorzy
krakusik8 pisze:Są jeszcze 3 sztuki - podobne do tych ze zdjęcia w 1 poście nr 2 z lewej kolumny i nr 1 i 3 z prawej. Może ktoś wypatrzy?
mar9 pisze:krakusik8 pisze:Są jeszcze 3 sztuki - podobne do tych ze zdjęcia w 1 poście nr 2 z lewej kolumny i nr 1 i 3 z prawej. Może ktoś wypatrzy?
to może ja wezmę, przy tylu tymczasach kocie legowiska tu i ówdzie muszą leżeć;
poproszę o dane do przelewu
nelka83 pisze:mar9 pisze:krakusik8 pisze:Są jeszcze 3 sztuki - podobne do tych ze zdjęcia w 1 poście nr 2 z lewej kolumny i nr 1 i 3 z prawej. Może ktoś wypatrzy?
Wszystkie trzy bierzesz? Przepraszam, że tak dopytuję, ale chciałam się w jeden zaopatrzyć
mar9 pisze:nelka83 pisze:mar9 pisze:krakusik8 pisze:Są jeszcze 3 sztuki - podobne do tych ze zdjęcia w 1 poście nr 2 z lewej kolumny i nr 1 i 3 z prawej. Może ktoś wypatrzy?
Wszystkie trzy bierzesz? Przepraszam, że tak dopytuję, ale chciałam się w jeden zaopatrzyć
wiesz, przy 11 kotach przyda się więcej materacyków ale jeśli bardzo potrzebujesz to mogę Ci jeden odstąpić
krakusik8 pisze:Zróbmy tak. Wszystkie 3 sprzedam naraz mar9, a jeden doszyję przez weekend dla nelka83,
Z pożytkiem dla.
nelka83 pisze:krakusik8 pisze:Zróbmy tak. Wszystkie 3 sprzedam naraz mar9, a jeden doszyję przez weekend dla nelka83,
Z pożytkiem dla.
Dziękuję. A "podobny" znaczy kolorystycznie czy chodzi o szycie
?
krakusik8 pisze:nelka83 pisze:krakusik8 pisze:Zróbmy tak. Wszystkie 3 sprzedam naraz mar9, a jeden doszyję przez weekend dla nelka83,
Z pożytkiem dla.
Dziękuję. A "podobny" znaczy kolorystycznie czy chodzi o szycie
?
Kolorystycznie...Szycie zawsze takie same, bo to nasza produkcja...
nelka83 pisze:mar9 pisze:nelka83 pisze:mar9 pisze:krakusik8 pisze:Są jeszcze 3 sztuki - podobne do tych ze zdjęcia w 1 poście nr 2 z lewej kolumny i nr 1 i 3 z prawej. Może ktoś wypatrzy?
wiesz, przy 11 kotach przyda się więcej materacyków ale jeśli bardzo potrzebujesz to mogę Ci jeden odstąpić
Pewnie, rozumiem. Chciałam się tylko upewnić. Widzę, że krakusik oferuje doszycie jeszcze jednego więc dziękuję za propozycję
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 412 gości