Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 21, 2012 16:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

vega013 pisze:
Karolek(ona) pisze:Kociara a może kiedyś będą wybory z fotami kotów śpiących - wiesz takie fajne pozycje, miejsca do spania, na pewno każdy ma takie foto

SUPERpomysł. Karolku, jesteś genialna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dokładnie! :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 21, 2012 20:05 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

MIKUŚ pisze:Nie wiem czy zgłoszono tu Paryżankę?

Ale ją niniejszym zgłaszam :twisted:

PARIS wchodzi do gry :mrgreen:

to się spiesz bo zgłoszenia do jutra

KTO NIE DOSTAŁ KONTA DO WPŁAT ???
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pt wrz 21, 2012 21:03 Re: Wybory Miss i Mistera Miau zgloszenie Bestla

Wysyłam zgłoszenie kandydatki nr 21- Bestla, a za chwilę jeszcze kremową Irbis
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt wrz 21, 2012 21:14 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

SUPER!!!
NIECH SIĘ DZIEJE :ryk: :ryk: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pt wrz 21, 2012 21:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Karolek(ona) pisze:Kociara a może kiedyś będą wybory z fotami kotów śpiących - wiesz takie fajne pozycje, miejsca do spania, na pewno każdy ma takie foto

myslalam tez nad wyborami wsrod najwiekszych, najbardziej namolnych miziakow ale chyba bedzie jednak ogolnie, bez zadnych kategorii, wstep wolny dla wszystkich i jednak na tym stanie, bo choc pomyslow mnostwo fajnych podrzuciliscie to problem polega na tym, ze wlasnie za duzy wybor :oops:

Tak wiec pazdziernikowa edycja bedzie bez zadnych ograniczen :) To bedzie ostatnia edycja mojego autorstwa.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 21, 2012 21:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Kociara82 pisze:

myslalam tez nad wyborami wsrod najwiekszych, najbardziej namolnych miziakow ale chyba bedzie jednak ogolnie, bez zadnych kategorii, wstep wolny dla wszystkich i jednak na tym stanie, bo choc pomyslow mnostwo fajnych podrzuciliscie to problem polega na tym, ze wlasnie za duzy wybor :oops:

Tak wiec pazdziernikowa edycja bedzie bez zadnych ograniczen :) To bedzie ostatnia edycja mojego autorstwa.

:ok:
Mozna jej nadać tytuł np. Otwarte drzwi, albo dla spóźnialskich- bo ktos przegapił swoja kategorię.
Ja dziś opowiadałam o konkursie forumowej znajomej i chetnie swoją kote pokaże :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt wrz 21, 2012 21:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

isabell36 pisze:

to się spiesz bo zgłoszenia do jutra

KTO NIE DOSTAŁ KONTA DO WPŁAT ???

Ja poproszę dla porządku, a w moim imieniu wpłaci Pako :1luvu: ( dziekuję Jej również za obróbkę zdjęć :1luvu: ).
Moje zgłoszenie jedna kotka 3 zdjecia + filmik
druga kotka 1 zdjecie
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt wrz 21, 2012 21:39 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Thorkatt pisze:Mozna jej nadać tytuł np. Otwarte drzwi, albo dla spóźnialskich- bo ktos przegapił swoja kategorię.
Ja dziś opowiadałam o konkursie forumowej znajomej i chetnie swoją kote pokaże :mrgreen:

o! To jest mysl! :ok: :piwa:

Kociara82

Post » Sob wrz 22, 2012 8:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

welina pisze:
Pako pisze:są wreszcie moje piękności: Rudy i Karolinka :love: (z Przytuliska Znajdki)

Paczcie i zakochujcie się, pokażcie znajomym, kotki potrzebują duuużo głosów, a przede wszystkim kochających domków :ok:

Kacperku od welina - Mańcia kocha i pamięta
Obrazek

matkozcórką Phhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........Rudy ........ kobiety ........ :strach: 8) A ja co gorszy bo znaleziony na wysokim drzewie. :oops: Syn Dorci mało przeze mnie nie zginął; :evil:

Kacperek :roll:
PAKO NIECH CIĘ DORWĘ - JA CI DAM RUDEGO ...... :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

Oj tam, oj tam :P
Mańcia

Ale o co chodzi :roll:
Pako
Pako

Post » Sob wrz 22, 2012 9:39 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Pako myślałem,że to ja jestem piękny dla Ciebie,a nie Rudy :oops:
Kacperek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob wrz 22, 2012 9:48 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

welina pisze:Pako myślałem,że to ja jestem piękny dla Ciebie,a nie Rudy :oops:
Kacperek

Kacperku - Ty jesteś Najpiękniejszy :love: (podobasz się Mańci, a Ona wie najlepiej) :spin2:
Rudy jest piękny :)
Pako

Obrazek

Kacperku - dla Pako wszystkie koty są piękne, Ona już tak ma, nieszczęsna :roll:
Ale powiedziała mi w sekrecie, że jako zięć jesteś-będziesz tzn. byłbyś super, lepszego nie mogłaby sobie wymarzyć
Mańcia :oops:

Pako

Post » Sob wrz 22, 2012 15:51 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

nowe zgloszenia mam na pw :ok: Szylkretowa kocia miss obiektywu i ruda, czarujaca kotunia ktorej nikt sie nie oprze :1luvu:

Kociara82

Post » Sob wrz 22, 2012 19:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

wstawiłam już chyba ostatnie zdjęcia, chociaż nie ma jeszcze Paryżanki :cry: ale może zdążą

Thorkatt i gertaaa przysłałyście miniaturki - możecie dosłać do mnie na PW zdjęcia w większym formacie - to wymienię, jutro dzień porządkowy więc w razie czego możemy coś zmienić ...

coś mało wpłat za zdjęcia ... komu konto, komu :lol:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob wrz 22, 2012 21:42 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

isabell36 pisze:wstawiłam już chyba ostatnie zdjęcia, chociaż nie ma jeszcze Paryżanki :cry: ale może zdążą

Thorkatt i gertaaa przysłałyście miniaturki - możecie dosłać do mnie na PW zdjęcia w większym formacie - to wymienię, jutro dzień porządkowy więc w razie czego możemy coś zmienić ...

Ja swoją kaskę przeleję jutro. Nie wiem czy rano czy po południu ale wpłacę :)

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob wrz 22, 2012 21:45 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

juana pisze:
isabell36 pisze:wstawiłam już chyba ostatnie zdjęcia, chociaż nie ma jeszcze Paryżanki :cry: ale może zdążą

Ja swoją kaskę przeleję jutro. Nie wiem czy rano czy po południu ale wpłacę :)

Bazyl :kotek: pozdrawia Ryszarda :kotek:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

[poprzednia][następna]