Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 04, 2011 20:18 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

jej siostra pisze:mnie się jeszcze okropnie podoba 21...

Monika, korzystajac z tego, że wpadłaś na wątek, chciałam cię jeszcze raz przeprosić :oops: .
Poczta polska doprowadza mnie do furii, jeśli jeszcze jutro kamienie od Marysi nie przyjdą, to autentycznie pójdę tam z awanturą, przez nich wychodzę na niewierygodną osobę w stosunku do ciebie i Bianki 4.
Tak jak juz pisałam wcześniej, jeśli jutro kamienie przyjdą, zepnę się z całych sił i wasze ametystowe kotki powędrują do was jeszcze jutro.
Bardzo bardzo przepraszam.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie wrz 04, 2011 20:21 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

A 21 do wzięcia :D ....i mnie też strasznie sie podoba, wygląda po prostu ślicznie :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie wrz 04, 2011 20:24 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

vip0 pisze:

Monika, korzystajac z tego, że wpadłaś na wątek, chciałam cię jeszcze raz przeprosić :oops: .
Poczta polska doprowadza mnie do furii, jeśli jeszcze jutro kamienie od Marysi nie przyjdą, to autentycznie pójdę tam z awanturą, przez nich wychodzę na niewierygodną osobę w stosunku do ciebie i Bianki 4.
Tak jak juz pisałam wcześniej, jeśli jutro kamienie przyjdą, zepnę się z całych sił i wasze ametystowe kotki powędrują do was jeszcze jutro.
Bardzo bardzo przepraszam.

nie przepraszaj, ja sobie poczekam, spokojna jestem z natury (raczej)
Nie piszę, ale zaglądam co najmniej raz dziennie i nowości w oko mi wpadają; a 21 naprawdę chcę. Więc jeszcze poczekamy, podliczysz mnie znowu i wyślesz razem :wink:

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie wrz 04, 2011 20:35 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

W takim razie zaznaczę nr 21 dla ciebie i wyślę razem z kolczykami, wisiorkiem i resztą :D .

vip

Post » Nie wrz 04, 2011 20:43 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

dzięki :D
tylko nie zapomnij doliczyć kompleciku i kolczyków

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie wrz 04, 2011 21:51 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Małgoniu, ja też poczekam cierpliwie :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie wrz 04, 2011 21:57 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Dzięki dziewczyny za wyrozumiałość :1luvu: .

vip

Post » Pon wrz 05, 2011 19:47 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

A teraz cioteczki bez żartów :evil: .
Kupować :!:
W tym tygodniu część pieniążków pójdzie do Kacperka :1luvu:
viewtopic.php?f=1&t=132504

vip

Post » Wto wrz 06, 2011 6:59 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Odebrałam wczoraj moje kolczyki kotki, i komplecik z kryształków górskich!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Piękne, precyzyjne wykonanie :1luvu: :1luvu: Jestem naprawdę pełna podziwu, że to Twój pierwszy bazarek Małgosiu, a biżuteria wykonana jakbyś robiła od lat!! :ok: :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto wrz 06, 2011 7:37 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Mój kotunio też już dotarł :1luvu:

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Wto wrz 06, 2011 8:16 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Moja bransoletka też już jest. Przyczepił się do niej mały srebrny kotek, którego nie ma na zdjęciu:D Wisi sobie i bardzo ładnie wyglada :D Cała bransoletka ładna i rzeczywiście nie wygląda jak wyrób kogoś, kto niedawno zaczął robic biżuterię. Bardzo dziękuję :D

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Wto wrz 06, 2011 8:20 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Bardzo sie cieszę, że sie podoba :D .
Dzisiaj powrzucam nowe rzeczy, bo wczoraj przez to ganianie po urzędach nic nie zdążyłam zrobić.
A potem mnie jakaś słabość wzięła...
Dziś po południu przedstawię m.in. motylka :D .

Monika, przepraszam za tego kotka, to taki akcent prywatny :oops: .
Mam nadzieję, że się podoba...

vip

Post » Wto wrz 06, 2011 8:28 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Pewnie, że się podoba :D Wydaje mi sie, że kotka mogłabyś wprowadzić na stałe jako opcję do bransoletek z wisiorkami. Jest tu trochę takich, co lubią kocie gadżety :D

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Wto wrz 06, 2011 8:30 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

MonikaSt pisze:Pewnie, że się podoba :D Wydaje mi sie, że kotka mogłabyś wprowadzić na stałe jako opcję do bransoletek z wisiorkami. Jest tu trochę takich, co lubią kocie gadżety :D

Tak zrobię :D .
Myślę, że nie tylko trochę takich, ale całkiem sporo :mrgreen: .

vip

Post » Wto wrz 06, 2011 16:57 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Nowości na dzisiaj : nr 5, 7, 20 i 24.
Motylek bedzie dopiero jutro, drut się wykształca na wzorniku....twardy jest, potwór :evil: .
Ale ja jestem twardsza, dam mu radę :D .

vip

[poprzednia][następna]