Ś~f~b --- obrazy--- biżuteria -- dzisiaj zakończenie obrazów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 02, 2011 11:15 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Wiem i sobie patrzę, podpatruje i czekam. I będę baaaaaaaaaaaaardzo zła jak mi ktoś spod nosa je zabierze :evil: :D Już sobie ścianę naszykowałam, więc i tak obrazy są moje !. Tak sobie myślę, obrazy są tak piękne i tak dobrze wykonane że możnaby je spokojnie na allegro wystawiać i na fb ogłaszać - tam "poszły by" za większe kwoty. Na zwierzęcych forach biedaki kupują :lol: - większość zaskórników przeznaczana jest na zwierzaki, na cele dobroczynne (jak u mnie), na leki, na jedzenie... A taki talent i podopieczni zasługują na duuuuuuuuuże pieniądze
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Sob lip 02, 2011 12:03 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

agajwg pisze:Wiem i sobie patrzę, podpatruje i czekam. I będę baaaaaaaaaaaaardzo zła jak mi ktoś spod nosa je zabierze :evil: :D Już sobie ścianę naszykowałam, więc i tak obrazy są moje !. Tak sobie myślę, obrazy są tak piękne i tak dobrze wykonane że możnaby je spokojnie na allegro wystawiać i na fb ogłaszać - tam "poszły by" za większe kwoty. Na zwierzęcych forach biedaki kupują :lol: - większość zaskórników przeznaczana jest na zwierzaki, na cele dobroczynne (jak u mnie), na leki, na jedzenie...
A taki talent i podopieczni zasługują na duuuuuuuuuże pieniądze

"agajwg", trzymam kciuki za udaną transakcję - z pewnością 'Słoneczniki' Marii wprowadzą dużo radości i słońca do Twojego domu... :ok:

Co do aukcji, to myślę, że jeszcze wszystko przed Marią.
Tu nie ma recepty na to, co i za ile się sprzeda oraz przez kogo zostanie kupione.

W Marii łączą się wielki talent, niezwykła wrażliwość i ogromne piękno. Taki renesansowy ideał...
Piękna zewnętrznego w idealnej harmonii z jedną z piękniejszych dusz, z jakimi przyszło mi się zetknąć.

W grudniu organizowaliśmy aukcję na rzecz zwierzaków z kaliskiego schroniska.
Konkretnym celem był zakup nowych bud dla psiaków, gdyż stare były już mocno sfatygowane...
Aukcja odbyła się w najbardziej prestiżowej galerii w Kaliszu (Galeria im. Jana Tarasina, dawniej BWA).
Udało nam się pozyskać 8.100 PLN, ale zaskakujące (a właściwie to wcale nie :wink: ) jest to, że w aukcji, połączonej z kiermaszem
artystycznych drobiazgów, najczynniej uczestniczyli ludzie, którzy wcale nie mają za dużo kasy.
Mimo to potrafili wysupłać przysłowiowy 'wdowi grosz' i przekazać tym bardziej potrzebującym.

Kochana Mario, czekam na mail z numerem konta, na który mogłabym zrobić przelew. Pozdrawiam słonecznie :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Sob lip 02, 2011 14:35 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

To sobie jeszcze raz pozwolę, to naprawdę bardzo WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kopiuje temat z fb sprawa jest bardzo bulwersująca i poważna - cała Polska szuka sprawców:
"Zostaliśmy poinformowani w piątek (24 czerwca), że w środę około godziny 23.00 ciężko ranna suka z roztrzaskanym łbem, licznymi ranami zadanymi tępym narzędziem, przebrana w błękitną , zakrwawioną sukienkę wyczołgała się z przydrożnego rowu na jezdnię.
Pies pełzał po jezdni i bardzo krwawił. Na miejsce wezwano patrol Policji z Myślenic, który wezwał lekarza weterynarii. Pies został uśpiony(...)" Tam grasuje prychopata, któy znęca się nad zwierzętami - poza tym może mieć problemy z kobietami, dziewczynkami (!!!), może dojśc do nastepnej tragedii. Prosi się osoby z tamtego rejonu o kontakt, może ktokolwiek coś wie i o dalsze rozsyłanie tematu, szczególnie do osób z tamtych okolic. Podaje linki (uwaga drastyczne!!!):
http://www.dogomania.pl/threads/210271- ... -skatowana
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 8793659861
http://myslenice.naszemiasto.pl/artykul ... egoria=663
http://www.gazetakrakowska.pl/aktualnos ... ,id,t.html
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,C ... caid=6c944
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Post » Sob lip 02, 2011 15:17 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Agajwg, linki nie działają
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lip 02, 2011 15:19 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

ale dziwne...
w sumie naważniejszy jest ten - tam są inne linki:
http://www.dogomania.pl/threads/210271- ... -skatowana
Obrazek

agajwg

Post » Sob lip 02, 2011 15:39 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

agajwg, przecież jest o tym oddzielny wątek (i wiesz o tym już od ponad 1,5 godziny).

To straszne co spotkało tę sunię, ale powielanie tej wiadomości w tylu wątkach jest spamowaniem.
Chyba o wiele lepiej byłoby dodać sobie linka w podpisie i w taki sposób nagłaśniać.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob lip 02, 2011 15:55 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Ślepciowy fundusz trzeba będzie dobrze rozruszać, chciałbym też pomóc Hanelce http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123432 (banerek w moim podpisie).
Trzeba będzie znowu zagonić maluchy do robienia naszyjników :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lip 02, 2011 18:12 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

A bransoletki jakieś będą może :?:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob lip 02, 2011 18:34 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Willow_ pisze:A bransoletki jakieś będą może :?:

Muszę zapytac Amelkę :D ale na pewno coś wymyśli :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lip 02, 2011 18:56 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Kamari, moj bez doszedl wczoraj - jest sliczny! I jak profesjonalnie zapakowany, dziekuje :D

I poprosze jeszcze nr 4 i nr 5 po 100 zl :P

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Sob lip 02, 2011 18:57 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

kamari pisze:Muszę zapytac Amelkę :D ale na pewno coś wymyśli :ok: :ok: :ok:

No to super :) Przekaż może Amelce, że zestawienie niebiesko-srebrne z domieszką szarości i bieli/kremu jest poszukiwane ;)

Willow_

Post » Sob lip 02, 2011 18:58 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

popi pisze:I poprosze jeszcze nr 4 i nr 5 po 100 zl :P

Popi - zwyczajowe mocne wejście przez końcem :ryk:

Willow_

Post » Sob lip 02, 2011 19:02 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

popi pisze:Kamari, moj bez doszedl wczoraj - jest sliczny! I jak profesjonalnie zapakowany, dziekuje :D

I poprosze jeszcze nr 4 i nr 5 po 100 zl :P

Popi, bardzo dziękuję za ofertę :1luvu:

A obraz cóż...Myszol pakował :roll: no to musiało by profesjonalnie :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lip 02, 2011 19:03 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Willow_ pisze:
kamari pisze:Muszę zapytac Amelkę :D ale na pewno coś wymyśli :ok: :ok: :ok:

No to super :) Przekaż może Amelce, że zestawienie niebiesko-srebrne z domieszką szarości i bieli/kremu jest poszukiwane ;)

Amelka kazała przekazac, że da się zrobic :ok: Już się zabrała za wybieranie elementów :kotek:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lip 02, 2011 19:06 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

No to czekamy na piękną biżuterię i szykujemy grosiki :ok:

Willow_

[poprzednia][następna]