Moderator: Moderatorzy
trawa11 pisze:No wiec wlasnie chyba poczta gubi przesylkiBo jakos wylicytowany przeze mnie kubek prawie miesiac temu nie chce do mnie przyjsc...Tylko ,z enie wiem ,czy on w ogole zostal wyslany....Pieniazki przelalam ,a kontaktu z ta osoba zadnego nie ma .
Nie bede podawac kto to jest ,bo moze ta osoba w koncu sobie przypomni o tym.Nie pisalbym o tym ,ale owy kubek bardzo spodobal sie mojemu mezowi i to On ciagle mnie zapytuje ..czy juz kubek dotarl....
Ostanio duzo bywam na bazarku ,duzo licytuje .Wszysstkie dotychczasowe przesylki przychodzily do mnie bez opoznienia .No i oczywiscie bardzo wazn e,ze kontakt z tymi osobami zawsze jest.Jesli z jakiegos powodu nie moga wyslac od razu to przynajmniej jestem o tym poinformowana.
ezynka pisze:trawa11 pisze:No wiec wlasnie chyba poczta gubi przesylkiBo jakos wylicytowany przeze mnie kubek prawie miesiac temu nie chce do mnie przyjsc...Tylko ,z enie wiem ,czy on w ogole zostal wyslany....Pieniazki przelalam ,a kontaktu z ta osoba zadnego nie ma .
Nie bede podawac kto to jest ,bo moze ta osoba w koncu sobie przypomni o tym.Nie pisalbym o tym ,ale owy kubek bardzo spodobal sie mojemu mezowi i to On ciagle mnie zapytuje ..czy juz kubek dotarl....
Ostanio duzo bywam na bazarku ,duzo licytuje .Wszysstkie dotychczasowe przesylki przychodzily do mnie bez opoznienia .No i oczywiscie bardzo wazn e,ze kontakt z tymi osobami zawsze jest.Jesli z jakiegos powodu nie moga wyslac od razu to przynajmniej jestem o tym poinformowana.
Wstaw fotkę wylicytowanego kubka, może ta osoba sobie przypomni, ze jest "dłużnikiem"
Aleksandra59 pisze:Przykra sprawa, ja to mam dopiero przykrą sprawę
![]()
Była licytacja, wylicytowałam, wygrałam i osoba, dla której licytacja była przeznaczona ją odrzuciła![]()
Aleksandra59 pisze:Przykra sprawa, ja to mam dopiero przykrą sprawę
![]()
Była licytacja, wylicytowałam, wygrałam i osoba, dla której licytacja była przeznaczona ją odrzuciła![]()
Odrzucenie tłumaczyła MOJĄ POTENCJALNA, PRZYSZŁĄ ZŁĄ SYTUACJĄ FINANSOWĄ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mam się zupełnie dobrze, może nie tak jak powinnam gliglam moje koty, ale nie ma to nic wspólego z moimi finansami.![]()
Jak widać i takie mogą być przykre sprawy.
Liwia_ pisze:Ja mam male uwagi z punktu widzenia "nowej"![]()
Rozumiem nieufnosc, ale... jednak chyba przydaloby sie choc odrobine wiecej zaufania. Wystawilam pare przedmiotow i naprawde, najwygodniej byloby mi przyjmowac wplaty na swoje konto, majac na biezaco kontrole i przeglad tego kto i kiedy wplacil pieniadze, po czym przekazac je beneficjentowi. Finansowo, tylko na tym "trace", bo place jeszcze za przelew.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości