Są zdziwieni, że tak wiele osób na nich głosowało, bo na forum są znacznie krócej niż inne kotki, są mniej znani niż inne kotki i są nie tak piękni jak inne kotki.
A mnie nie pozostaje nic innego jak przyłączyć się do tych podziękowań

Moderator: Moderatorzy
EVA2406 pisze:My też dziękujemy za głosy
Iwonko, Tosia i Rysiowysoko zawędrowali
Fajny mieli debiut
Iwonami pisze:Debiut mieli w styczniu, ale chyba byli na szarym końcu. Wystawiłam ich za namową meg11.
Teraz wystawiłam ich za namową Pusi, bała się, że nie będzie na kogo głosować.
Ale już więcej namówić się nie dam![]()
Rysiek jest tak nieznośny, nie wypuszcza dziewczynek z ich pokoju, zasadza się na szafce przy drzwiach i czeka kiedy będą chciały wyjść. Gdy nie wychodzą, to wpada tam do nich i im wszystko demoluje.
Nie zasłużył na żaden konkurs. Dobrze, że nie dostał żadnej nagrody bo i tak bym mu jej nie dała.
Za karę
isabell36 pisze:Iwonami pisze:Debiut mieli w styczniu, ale chyba byli na szarym końcu. Wystawiłam ich za namową meg11.
Teraz wystawiłam ich za namową Pusi, bała się, że nie będzie na kogo głosować.
Ale już więcej namówić się nie dam![]()
Rysiek jest tak nieznośny, nie wypuszcza dziewczynek z ich pokoju, zasadza się na szafce przy drzwiach i czeka kiedy będą chciały wyjść. Gdy nie wychodzą, to wpada tam do nich i im wszystko demoluje.
Nie zasłużył na żaden konkurs. Dobrze, że nie dostał żadnej nagrody bo i tak bym mu jej nie dała.
Za karę
to Ty zła kobieta jesteśprzecież kotek się tylko bawi
![]()
dzisiaj byłam świadkiem jak Rysia grzecznie leżała na biurku - przyszła Bella, siadła na nią jak na konia i jeszcze uszy chciała obgryzaćpotfora mam w domu normalnie no
isabell36 pisze:właśnie wysłałam swoje podliczenia do KITY
czekamy na wyniki
EVA2406 pisze:Ale długo liczycie......przecież to 15 minut roboty
isabell36 pisze:EVA2406 pisze:Ale długo liczycie......przecież to 15 minut roboty
a Ty swoje podliczenia wysłałaś już do KITY ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości