[KONIEC] KONKURS SUPER FOTKA...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sty 10, 2013 14:09 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

my też jeszcze raz dziękujemy :kotek:

rysiu

Od: Śro wrz 12, 2012 9:24

Post » Wto sty 22, 2013 17:17 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

wczoraj odebrałam gratiski za udział w konkursie -bardzo serdecznie dziekujemy Meksykance :1luvu:
Nie wiem, cóz tam wsadziłas , ale koti prawie zjadły piłeczki :roll: :lol: oczywiście ślepinek pierwszy zaczał z piłką ganiać :ok: Dziękuje jeszcze raz za upominki także dla dużych-mimo,że i tak wszytsko ku chwale kociastych :wink: :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto sty 22, 2013 20:43 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Meksykanko droga, czy wszyscy już zostali obdarowani? Jeżeli tak to uznamy wątek za zamknięty.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro sty 23, 2013 0:20 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Hmmm, no ja wszystkim wysłałam albo przekazałam bez korzystania z usług PP (w 2 przypadkach).
Nie wiem czy wszyscy odebrali przesyłkę :oops:

A wątek to można zamykać jak się przed zamknęciem zaprosi na następny konkursik, ot co :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sty 24, 2013 10:30 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

meksykanka pisze:
A wątek to można zamykać jak się przed zamknęciem zaprosi na następny konkursik, ot co :twisted:

Popieram :mrgreen:
Pewnie teraz walentynkowy :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sty 24, 2013 23:01 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

z walentynkowym to już możemy nie zdążyć :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw sty 24, 2013 23:30 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Karnawałowy?
Wielkopostny?
Wielkanocny?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt sty 25, 2013 0:49 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

a na tym wielkanocnym to niby co by mieli fotografować? :ryk: (przepraszam, ale mam dwa kocury, jest późno i mi się głupio kojarzy bo mózg mam przegrzany po całym dniu) :oops:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt sty 25, 2013 9:08 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Wydmuszki?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt sty 25, 2013 15:28 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

meksykanka pisze:Wydmuszki?

... wydmuszki z łapkami?
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt sty 25, 2013 16:48 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

ewexoxo pisze:a na tym wielkanocnym to niby co by mieli fotografować? :ryk: (przepraszam, ale mam dwa kocury, jest późno i mi się głupio kojarzy bo mózg mam przegrzany po całym dniu) :oops:

dobry kierunek :ryk: sorki , ja tez mam kocury cztery plus jeden niekastrowany-(wciaz z moją wet nie mozemy go na to namówić- tak zaproponowałam, aby był porządek :mrgreen: -czyżby dlatego w naszym towarzystwie był zawsze taki cichy i potulny, hmmm? :roll: :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon sty 28, 2013 12:04 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

bUUUU :(

Właśnie przed chwilą dostałam zwrot przesyłki do morelowej.
Adres prawidłowy, ale przesyłka nie odebrana w terminie (jest numer awizo na kopercie).

Pani kazała mi jeszcze raz zapłacić 5,95 zł za przesyłkę zwrotną.
Buuuu, tak mi smutno, myślałam, że wszyscy coś dostali.

To takie drobiażdżki...
Ech...
Może macie kobitki jakiś kontakt z morelową, bo ja muszę wybiegać.

:oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro sty 30, 2013 14:01 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Już! już odpisałam Ci meksykanko Kochana .
Dzięki Alessandra za pośrednictwo :D
Tego wątku tez dawon nie widziałam , no po prostu same kłody... :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia]