Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 13:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Szalony Kot pisze:2. Mimi kotka Bianki

Szalony Kocie, moja kotka startująca w tym miesiącu to Fotka, a nie Mimi :mrgreen:

I przypominam, że w głosowaniu przyznajemy PUNKTY a nie miejsca
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sie 23, 2012 13:21 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

A ja poproszę po trzy punkty dla wszystkich kociastych.W moim wieku już wszystko wypada :mrgreen: Obrazek :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw sie 23, 2012 13:53 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Jakbyś dołożyła tej pani powyżej na foteliku jeszcze szydełeczko albo druty, po gotowam pomyśleć, że to JA :ryk: :ryk: :ryk:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 23, 2012 14:16 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

jasdor pisze:Jakbyś dołożyła tej pani powyżej na foteliku jeszcze szydełeczko albo druty, po gotowam pomyśleć, że to JA :ryk: :ryk: :ryk:

Łoooooooj jak ja marzę o takim foteliku,ale i finansowo mnie nie stać i w pokoju się nie zmieści :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

To co zgadzacie się,że dam wszystkim po trzy punkty.Nie wiem ,czy dobrze pamiętam,ale zakochana jestem w Twojej biedronce 8) :lol:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw sie 23, 2012 17:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kandydatów w tej edycji zatrzęsienie,ale wybrać trzeba :wink:

Kandydaci:

1 punkt-Filemon Manager (14) od KITA-RZESZÓW ten różowy nosek i ta ciemna bródka cudności :love:
2 punkty-Maurycy (11) od Revontulet ten zajączek w jego wykonaniu,Duża ty nie mów cielak o Maurycym,nie wiesz że obfitsze kształty wracają do łask i chłopak jest trendy :lol: :love:
3 punkty-Don Juan (1) od wiiwii uwodziciel i tyle w temacie :lol: :love:

WYRÓŻNIENIE przyznaję dla braci ksero czyli Czarusia (12) i Czesia (13) od Mulesia - fajnie popatrzeć na dwóch kocich elegantów :love: :love: :love: :love: :love:

Kandydatki:

1 punkt-Mukki od Pako śliczna biała maseczka na pysiu :love:
2 punkty- Wiatrusia (10) od EVA2406 za to,że wiedziała przynieść swoje dzieci :1luvu:
3 punkty Tosia (16) od agatka13 śliczne oczęta i jeszcze piękniejsze wąsy :love:

WYRÓŻNIENIE przyznaję Balbince (5) od dagmara-olga to co,że ząbków mało ale sympatyczny uśmiech :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw sie 23, 2012 17:43 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Wzruszony Maurycy dziękuje za punkty i wyróżnienia :1luvu:
Muszę zebrac się w sobie i też w końcu zagłosować. Ale kogo wybrać? Wybór jest BARDZO trudny.
Chyba muszę losowanie zrobic :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw sie 23, 2012 18:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Teraz my, teraz my, po ciężkich wyborach i po wirtualnym wycałowaniu każdego z kociaków z osobna : :1luvu:

KANDYDATKI:
1pkt Wiatrusia od EVA2406 za opiekuńczość i tą słodką ślinkę! (nr10)
2pkt Balbinka od dagmara-olga (nr5) za mądrość wiekową i wzruszającą ilość ząbków- ToiToi mówi, że mu się podobają starsze panie, które tez jak on nie mają uzębienia!
3pkt Felusia od issey32 podopieczna dite (nr4) piękna kiciunia, otoczona przez wspaniałych ludzi :)

Wyróżnienie:
Princeska z Kociej Przystani manager KITA - RZESZÓW (nr7) za przepiękną kociastość i na szczęście za szybki domek:)

KANDYDACI:
1pkt Kubuś od Puszatek (nr4) za piękną perukę czarną na główce :)
2pkt Maurycy od Revontulet (nr11) ah ta wszechstronność!
3pkt Troczuś od IrlandzkaMyszka (nr2) to spojrzenie na ostatnim zdjęciu zabójcze :)

Wyróżnienie:
Plamek od vip (nr7) to spojrzenie pieszczocha :)
Ostatnio edytowano Pt sie 24, 2012 9:55 przez agatka13, łącznie edytowano 1 raz
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Czw sie 23, 2012 20:33 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Wszystkie cudowne futra całuję w nochalki! :1luvu: Wybór trudny, ale swoje 5 groszy dorzucić muszę...Spóźniłam się, bo bym zgłosiła moją Szelmę...A tak asystowała mi dzielnie przy wyborze :kotek:

PANOWIE:
3pkt-Don Juan od wiiwii
2pkt-Filemon Manager od KITA - RZESZÓW
1pkt-Plamek od vip

PANIE:
3pkt-Princeska z Kociej Przystani manager KITA - RZESZÓW
2pkt-Felusia od issey32 podopieczna dite
1pkt-Tosia od agatka13

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

lukazon

Od: Czw mar 01, 2012 11:00

Post » Czw sie 23, 2012 21:01 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Jak zawsze chciałoby się wszystkim kotkom dać 3 pkt.

Nie da się ???

No cóż. Coś jednak zrobić trzeba,a więc

Misterzy

Siśko nr6 od Bożena640 3 pkt
Plamek nr7 od vip 2 pkt
Filemon nr10 od EVA2406 1 pkt

Misski

Felusia nr4 od issey32 3 pkt
Fotka nr14 od Bianka4 2 pkt
Frania nr6 od MalgWroc 1 pkt
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Czw sie 23, 2012 21:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

hm... wybór ciężki :)

kandydaci:
3pkt- Plamek od vip (7)
2pkt- Czaruś od Mulesia (12)
1pkt- Kubuś od Puszatek (4)

wyróznienie dla Czesia od Mulesia (13)

kandydatki:
3pkt- Fotka od Bianka4 (14)
2pkt- Frania od MalgWrocław (6)
1pkt- Mela od Eva2406

wyróżnienie dla Tosi od agatka13 (16)
Ostatnio edytowano Czw sie 23, 2012 21:28 przez johaśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw sie 23, 2012 21:08 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

agatka13 pisze:Ja bym zrobiła konkurs na burasy- na najbardziej pospolitego szarka-burka!

buraski i whiskaski byly, przeciez nasza kochana Myszka od Myszolandii zajela miejsce na podium, ale ktore, to niech ona sie juz sama pochwali :1luvu: Mysia jest idealnym przykladem, ze wlasnie ta pospolitosc w buraskach jest najpiekniejsza, urzeka najbardziej :1luvu: W koncu to klasyka a klasyka zawsze bedzie ponadczasowa :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sie 23, 2012 21:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

jasdor pisze:
agatka13 pisze:Ja bym zrobiła konkurs na burasy- na najbardziej pospolitego szarka-burka!

Już kiedyś był.

KOCIARA - weź no Ty nie przesadzaj z tymi zabawkami, noooo - bo mi gupio jest :oops:
Ale:
OGŁASZAM ZBIÓRKĘ POJEMNICZKÓW WSZELKIEGO RODZAJU (JAJKA NIESPODZIANKI, KULECZKI Z AUTOMATÓW,ITP...)
NIE WYRZUCAMY DO ŚMIECI !!! SKRUPULATNIE ZBIERAMY NAWET OD ZNAJOMYCH I JAK JUŻ NAZBIERAMY - PRZYSYŁAM DO JASDOR !!!!
W mojej głowie już urodzi się pomysł, co z nimi dalej zrobić :mrgreen:
Zagłosuję sobie później, jak się zdecyduję :wink:

co ty znow kombinujesz???!!! 8O 8O 8O 8O szalona cioteczko!!! Znajac Ciebie to pewnie kolejne cuda :D
nie czerwien sie, Dorcia, bo naprawde swietne te zabawki sa. Ja nie potrafie robic zadnych robotek recznych, a juz tym bardziej tak starannie, a jakby jeszcze mi takie male misterne "cus" kazali zrobic, to bym kur....cy dostala, nie mam cierpliwosci do takich rzeczy nic a nic :roll:

Kociara82

Post » Czw sie 23, 2012 21:12 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Szalony Kot pisze:Na Felusię od Issey głosuję :)

cioteczka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ty mnie nie wk...urniczaj, no!!! Ty ty, niedobra!! :ryk: :ryk: Glosuj no porzadnie a tego posta mi prosze edytowac, bo jeszcze zmyli kogos :piwa:

Kociara82

Post » Czw sie 23, 2012 21:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

wiiwii pisze:Don Juan dziękuje wszystkim głosującym na niego :ok: :ok: :ok: :ok:
:1luvu:

bardzo prosze zachowac wszelkie podziekowania na sam koniec, zeby nie robic w trakcie glosowania balaganu :) Po zakonczeniu glosowania nawet przed podliczeniem glosow i ogloszeniem wynikow smialo mozna skladac sobie gratulacje i podziekowania :)

Kociara82

Post » Czw sie 23, 2012 21:20 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

puszatek pisze:Kisia też przeciera oczka ze zdumienia i pokazuje...popacz, popacz dla innych Cioć
też jestem piękna :oops: bardzo dziękuję Ciociom :D :D :D

Kisiu, nie ma brzydkich kotow, kazdy na swoj sposob jest piekny i wyjatkowy :) ale prosze, bys zachowala wszelkie podziekowania na sam koniec, mozna to robic po zakonczeniu glosowania nawet przed ogloszeniem wynikow, w trakcie trwania glosowania najlepiej tego nie robic, bo sie robi zbyt duzy balagan :) Potem sama sie pogubisz tez komu dziekowalas, komu nie, czy wogole dziekowalas... A jak zachowasz to na koniec to na pewno sie nie pomylisz :)

I jeszcze jedna moja uwaga: jezeli ktos pisze np:
1.kot taki i taki
2 kot taki i taki
3 kot taki i taki
i nie wyszczegolnia, czy sa to punkty czy wg tego mamy przyznac punkty od najwyzszego do najmniejszego-bedzie to traktowane jednoznacznie jak przyznanie punktow.

po to, by nie wprowadzac zamieszania i ulatwic potem podliczenie glosow.

przypominam tez, ze przyznawanie wyroznien nie jest obowiazkowe, ale jesli juz ktos sie decyduje na to, to prosze wybrac max jedna kandydatke i jednego kandydata, lub tylko jedna kandydatke lub tylko jednego kandydata. W przypadku przyznania wyroznien wiecej niz jednemu kandydatowi czy kandydatce-nie bedzie takowe brane pod uwage.
Ostatnio edytowano Czw sie 23, 2012 21:37 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

[poprzednia][następna]