zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 11, 2012 21:00 Re: Chusty i inne takie - przykra sprawa- ogródkowce

:(
koty przeszkadzają chyba tylko tym, co myszy hodują

szkoda kociaków :( oby wszystko wróciło do porządku :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Sob maja 12, 2012 12:35 Re: Chusty i inne takie - przykra sprawa- ogródkowce

Gołębiarzom przeszkadzają. :-?
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Sob maja 12, 2012 12:46 Re: Chusty i inne takie - przykra sprawa- ogródkowce

:evil:
z tych gołębi to pirze i guw*o świrze , kuny , jastrzębie to im nie przeszkadzają albo inne...
zwierze to zwierzę czy sierść czy pierze ., wielcy miłośnicy, tak się unoszą to niech po tych swych sprzątajĄ , a nie koty im przeszkadzają

chwila... a oni gdzie te gołębie trzymają? można skargę złożyć do miasta, że mienia i inne babrzą.. a golębniki na fundamencie mają?czy postawione.. pewno nie zgłaszane zabudowania...
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Sob maja 12, 2012 12:50 Re: Chusty i inne takie - przykra sprawa- ogródkowce

milena88 pisze::evil:
z tych gołębi to pirze i guw*o świrze , kuny , jastrzębie to im nie przeszkadzają albo inne...
zwierze to zwierzę czy sierść czy pierze ., wielcy miłośnicy, tak się unoszą to niech po tych swych sprzątajĄ , a nie koty im przeszkadzają

Mam takiego "miłośnika" gołębi na działce, całą zimę w d--pie miał gołębie, dobrze że sąsiad im chleb moczył i wodę ciepłą woził. Szkoda słów
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Sob maja 12, 2012 18:46 Re: Chusty i inne takie - przykra sprawa- ogródkowce

Uwolniliśmy krówkę z drutu.
Obrazek, Obrazek
Myślę że cały wyciągnęłam ale bez strat się nie obeszło kotka walczyła dzielnie i pomimo rękawic grubych wbiła kieł małżowi w palec :(. potem uciekła i już za naszej bytności na działce nie wróciła, teraz znowu trzeba będzie zasłużyć na jej zaufanie.
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Sob maja 12, 2012 20:50 Re: Chusty i inne takie - przykra sprawa- ogródkowce

Biedna kicia, nie rozumie, że zrobiliście dla niej dobrze :roll: Grunt, że ten drut kolczasty już jej nie zagraża :ok:
Tylko co dalej w całej tej sytuacji...?
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Sob maja 12, 2012 21:10 Re: Chusty i inne takie - przykra sprawa- ogródkowce

No właśnie dalej będzie na ogródkach. mało tego czarna kotka urodziła w nocy kociaki u pani w schowku na narzędzia nie pozwoliła do siebie podejść kotków jest 3 albo 4 i tutaj drugi problem co z kociakami?
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon maja 14, 2012 15:06 Re: Chusty i inne takie

Krówka dzisiaj z dużą rezerwą ale pozwoliła na dotknięcie główki :-D zjadła dużą porcję mokrego i dopchała suchym. Będzie dobrze :ok:
Obrazek.

Kotka została dzisiaj wysterylizowana a kociaczki :cry: TM
Obrazek

kocurka nie widziałam już 3 dzień :( ,
Obrazek[/quote]
Weterynarz mówi, że może ktoś porozstawiał wnyki na zające i koty się w nie połapały bo też polują na młode zające. Może to ma sens koło ogródków są łąki, i dużo terenu dzikiego.
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon maja 14, 2012 15:35 Re: Chusty i inne takie

Iza_ pisze:Krówka dzisiaj z dużą rezerwą ale pozwoliła na dotknięcie główki :-D zjadła dużą porcję mokrego i dopchała suchym. Będzie dobrze :ok:
Obrazek.

ona wie, że zrobiliście to dla jej dobra

Iza_ pisze:Kotka została dzisiaj wysterylizowana a kociaczki :cry: TM
Obrazek

['] może i lepiej, ileż z nich dożyłoby dorosłości, ale i tak smutno, że nie dane było im żyć :(

Iza_ pisze:kocurka nie widziałam już 3 dzień :( ,
Obrazek
Weterynarz mówi, że może ktoś porozstawiał wnyki na zające i koty się w nie połapały bo też polują na młode zające. Może to ma sens koło ogródków są łąki, i dużo terenu dzikiego.

tyle pięknych kotów, ech, czemu domków tak mało
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon maja 14, 2012 16:23 Re: Chusty i inne takie na ogródkowce i tymczasy

Były 3 kotki i 2 kocurki jedna kotka taka jak moja Mimisia tylko bez serduszka na doopce.

Co do Krówki to niepokoi mnie bo widziałam na boczku krew na sierści ale teraz znowu musimy odczekać trochę zanim będzie można zrobić cokolwiek, jeszcze chciałam ją kropnąć na pchły i kleszcze. Musi to poczekać.
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Sob cze 16, 2012 8:58 Re: Chusty i inne takie na ogródkowce i tymczasy

Krówka dobrzeje ale jest bardzo nieufna.

A ja w wolnych chwilach dziergam kominy na chłodek jesienny :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw lip 05, 2012 21:41 Re: Chusty i inne takie na ogródkowce i tymczasy

to ja w upał podniosę :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Pon lip 09, 2012 15:38 Re: Chusty i inne takie na ogródkowce i tymczasy

Kto w te upały myśli o chustach czy innych docieplaczach :D
chusta hyrna zrobiłm taką mgiełkę, muszę ją zblokować i obfocić tę cieniznę.
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro lip 11, 2012 21:11 Re: Chusty i inne takie na ogródkowce i tymczasy

Witaj Iza! Super te kominy, na pewno jakiś by się przydał na zimę :wink: ale to dam znać. Krówka taka piękna...zresztą jak każdy kot na Twojej działce... Szkoda, że przyszło im żyć na dworze, bez swojego ludzia... Pocieszające jest to, że fajnie wyglądają, widać, że dobrze je karmisz :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Śro lip 11, 2012 21:23 Re: Chusty i inne takie na ogródkowce i tymczasy

witam
przyczaję się na szarą czapkę, ale jeszcze nie teraz :)
podziwiam ładne rękodzieło
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]