juana pisze:Też tam robię zakupy. Tylko ja już wiem, które strony mnie interesują
,co nie zmienia faktu, że każdorazowo spędzam tam ok 3h....
. Albo rozkładam na 2-3 dni
Cześć, Asia

Moderator: Moderatorzy
juana pisze:Też tam robię zakupy. Tylko ja już wiem, które strony mnie interesują
vip0 pisze:juana pisze:Też tam robię zakupy. Tylko ja już wiem, które strony mnie interesują
Cześć, Asia. Ja jeszcze siedzę na qnszt.pl, albo koralki.pl...no niby też wiem, co chcę, ale i tak mi schodzi
.
vip0 pisze:mamaGiny pisze:ło żesz !!! tam jest 1000 stron!!!!![]()
![]()
No...trzeba uważać, żeby nie zginąć...ja zwykle ginę marnie.
mamaGiny pisze:koraliki..jestem na 38 stronie przede mna 40![]()
![]()
Helvti pisze:No to ja poprosze jeszcze 3a, 7 i 9a.
Czy mozna dorobic 24a?
Helvti pisze:Helvti pisze:No to ja poprosze jeszcze 3a, 7 i 9a.
Czy mozna dorobic 24a?
He, he, jak dorobisz 24a jak takiego cuda jeszcze nie ma?![]()
Mialam na mysli 12a![]()
![]()
vip0 pisze:No to muszę znowu do tego sklepu lecieć...normalnie nie ujadę z Wami![]()
![]()
.
Ale się da.
Helvti pisze:vip0 pisze:No to muszę znowu do tego sklepu lecieć...normalnie nie ujadę z Wami![]()
![]()
.
Ale się da.
No bo ja mam naszyjnik z takich opalowatych przezroczystych i kolczyki bylyby niezle do tego, tylko cos mi sie numerki pokielbasily![]()
To moze ja juz poprostu zamowie w ciemno te 24a?
Helvti pisze:To dobrze, ze duze, naszyjnik ma kulki sredniej wielkosci. To kolczyki beda wieksze![]()
A tak w ogole to podziwiam Twoje umiejetnosci. Jak rozumiem, startowalas z wyrobem bizuterii od zera i od razu wychodza ci naprawde ladne rzeczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości