Dzięki

Moderator: Moderatorzy
vip0 pisze:Kasieńko, w tj chwili na już są jadeity i turkusy.
Jeśli będziesz zdecydowana, proszę o pw.
KasiaF pisze:vip0 pisze:Kasieńko, w tj chwili na już są jadeity i turkusy.
Bardzo mi sie podoba Twoja biżuteria, Małgosiu.
Mam serdeczną prośbę: czy mogłabyś sfotografować niebieskie kamienie, jakimi dysponujesz.
Jadeity w goooglach mają tak wiele odcieni, że nie wiem, które akurat masz Ty.
Pozdrawiam ciepluteńko
kamari pisze:KasiaF pisze:vip0 pisze:Kasieńko, w tj chwili na już są jadeity i turkusy.
Bardzo mi sie podoba Twoja biżuteria, Małgosiu.
Mam serdeczną prośbę: czy mogłabyś sfotografować niebieskie kamienie, jakimi dysponujesz.
Jadeity w goooglach mają tak wiele odcieni, że nie wiem, które akurat masz Ty.
Pozdrawiam ciepluteńko
Z niebieskich kamieni może być oprócz jadeitu - howlit, akwamaryn, lapis, turkus, szafir lub tanzanit.
A jeżeli Małgosia nie ma jakiegoś koloru lub odcienia, to się to zorganizuje
kamari pisze:Jeżeli Gosia nie ma nic przeciwko, to mogę tu wstawiać zdjęcia samych kamieni - akurat na tym się znam i wiele kamieni mam u siebie (my tu nie mamy żadnej spółki, Małgosia robi wszystko sama i na własną rękę; ja się tak rządzę, bo lubię)
Koki-99 pisze:Jaka jest długość naszyjnika nr 17?
kamari pisze:Jeżeli Gosia nie ma nic przeciwko, to mogę tu wstawiać zdjęcia samych kamieni - akurat na tym się znam i wiele kamieni mam u siebie (my tu nie mamy żadnej spółki, Małgosia robi wszystko sama i na własną rękę; ja się tak rządzę, bo lubię)
Ania i jej Nitro pisze:Malgosiu, jaka jest dlugosc kolczykow nr 4? Ostatnio cos mi sie rzucilo na bizu w pomaranczowej tonacji.
Niestety, Twoimi pieknymi wyrobami bede mogla sie nacieszyc dopiero za kilka tygodni...
Koki-99 pisze:Wzięłabym 17, ale zapłacę dopiero w czwartek/piątek. Mogę zarezerwować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości