Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 02, 2011 21:22 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Aaaaaleś szybka z tym przelewem 8O .... :ryk: !
Dzięki :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt wrz 02, 2011 22:33 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

vip0 pisze:Kasieńko, w tj chwili na już są jadeity i turkusy :D .
Jeśli będziesz zdecydowana, proszę o pw :D .

Bardzo mi sie podoba Twoja biżuteria, Małgosiu.
Mam serdeczną prośbę: czy mogłabyś sfotografować niebieskie kamienie, jakimi dysponujesz.
Jadeity w goooglach mają tak wiele odcieni, że nie wiem, które akurat masz Ty.

Pozdrawiam ciepluteńko :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Sob wrz 03, 2011 9:22 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Melduję, że mam już bransoletkę. Śliczności :1luvu: Pieniążki z przyczyn trudności logistycznych ( :oops: ) wysłałam dzisiaj o poranku. Sorki za opóźnienie i jeszcze raz piękne dzięki. Pozdrawiam wszystkie strojnisie i polecam zakupy u Małgosi :ok:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Sob wrz 03, 2011 10:04 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

KasiaF pisze:

Mam serdeczną prośbę: czy mogłabyś sfotografować niebieskie kamienie, jakimi dysponujesz.

Z niebieskich kamieni może być oprócz jadeitu - howlit, akwamaryn, lapis, turkus, szafir lub tanzanit.

A jeżeli Małgosia nie ma jakiegoś koloru lub odcienia, to się to zorganizuje :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob wrz 03, 2011 14:02 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

kamari pisze:
KasiaF pisze:

Z niebieskich kamieni może być oprócz jadeitu - howlit, akwamaryn, lapis, turkus, szafir lub tanzanit.

A jeżeli Małgosia nie ma jakiegoś koloru lub odcienia, to się to zorganizuje :ok:

Juz od samych nazw rozpływam się w marzeniach o błękitnych kotach...

Małgosiu i Marysiu, czy mogłabym poprosić o fotki tych kamieni, jakimi dysponujecie w tej gamie?

Ja jestem tzw. kolorystyczną 'zimą', więc najbardziej pasują mi chłodne odcienie błękitów, np. szafir czy akwamaryna.
Obrazek

KasiaF

Post » Sob wrz 03, 2011 14:11 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Jeżeli Gosia nie ma nic przeciwko, to mogę tu wstawiać zdjęcia samych kamieni - akurat na tym się znam i wiele kamieni mam u siebie (my tu nie mamy żadnej spółki, Małgosia robi wszystko sama i na własną rękę; ja się tak rządzę, bo lubię :mrgreen: )
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob wrz 03, 2011 14:35 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Jaka jest długość naszyjnika nr 17?

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Sob wrz 03, 2011 14:40 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

kamari pisze:Jeżeli Gosia nie ma nic przeciwko, to mogę tu wstawiać zdjęcia samych kamieni - akurat na tym się znam i wiele kamieni mam u siebie (my tu nie mamy żadnej spółki, Małgosia robi wszystko sama i na własną rękę; ja się tak rządzę, bo lubię :mrgreen: )

Bardzo chętnie zobaczę :love:
Obrazek

KasiaF

Post » Nie wrz 04, 2011 9:16 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Koki-99 pisze:Jaka jest długość naszyjnika nr 17?

Koki, długość tego cuda mierzona w połowie to 27 cm, sam turkus ma prawie 3 cm :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie wrz 04, 2011 9:19 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

kamari pisze:Jeżeli Gosia nie ma nic przeciwko, to mogę tu wstawiać zdjęcia samych kamieni - akurat na tym się znam i wiele kamieni mam u siebie (my tu nie mamy żadnej spółki, Małgosia robi wszystko sama i na własną rękę; ja się tak rządzę, bo lubię :mrgreen: )

Gosia nie ma nic przeciwko, wręcz przeciwnie...spółki nie mamy, ale Marysia mnie wspiera, jest moim mentorem, staram się korzystać z jej rad nieocenionych :1luvu: .

Kasiu, niebieskie jadeity maja taki kolor, jak niebieski kotek który robiłam dla rapsodii82, jest w asortymencie na str 1 albo w banerku w moim podpisie :D .

vip

Post » Nie wrz 04, 2011 14:14 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Malgosiu, jaka jest dlugosc kolczykow nr 4? Ostatnio cos mi sie rzucilo na bizu w pomaranczowej tonacji.

Niestety, Twoimi pieknymi wyrobami bede mogla sie nacieszyc dopiero za kilka tygodni... :?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie wrz 04, 2011 18:29 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Ania i jej Nitro pisze:Malgosiu, jaka jest dlugosc kolczykow nr 4? Ostatnio cos mi sie rzucilo na bizu w pomaranczowej tonacji.

Niestety, Twoimi pieknymi wyrobami bede mogla sie nacieszyc dopiero za kilka tygodni... :?

Ja tez lubię takie ciepłe pomarańczowe barwy, a te akuratnie mi się udały :mrgreen: .
Nie są zbyt długie, bez bigla mają 5 cm, takie akurat w sam raz :D .

vip

Post » Nie wrz 04, 2011 18:41 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Wzięłabym 17, ale zapłacę dopiero w czwartek/piątek. Mogę zarezerwować?

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Nie wrz 04, 2011 18:43 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Koki-99 pisze:Wzięłabym 17, ale zapłacę dopiero w czwartek/piątek. Mogę zarezerwować?

Ależ oczywiście i gratuluję wyboru :D .
Zaraz zarezerwuję i napiszę pw.
Dziękuję :1luvu: .

vip

Post » Nie wrz 04, 2011 20:11 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

mnie się jeszcze okropnie podoba 21...

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

[poprzednia][następna]