Moderator: Moderatorzy
jou pisze:Ach w sumie masz rację. Jakoś tak to błędnie zinterpretowałamWybieraliśmy kotki z chłopakiem i wszystkie były piękne i nie mogliśmy się zdecydować komu przyznać punkty.
Kiedy następny konkurs, chętnie weźmiemy udział!
![]()
![]()
![]()
iwaka pisze:Myszolandia pisze:Gratulacje dla Zwycięzców i dla Wszystkich Miśków![]()
![]()
Iwako,teraz się zorientowałam jak spojrzałam,mam pytanko
słucham
chcesz Irenkę
iwaka pisze::1luvu:![]()
![]()
Dziękujemy bardzo razem z Szyszką Morisem i Irenką za możliwość udziału w konkursie naszym organizatorkom
, dziękujemy za możliwość poznania innych kotecków
, kotecek
i jamniczka
,dziękujemy za wszystkie Wasze oddane głosy na naszą trójkę startującą w konkursie.
Gratulujemy też posiadania wielkiej urody i dużo wdzięku pozostałym kandydatom i kandydatkom
.
Jeśli jest to możliwe część kwoty nam przypadającej chciałabym przeznaczyć na Powszechną Sterylizację 100zł
Fundacja «Szare, bure i łaciate»
ul. Kopalniana 14 m 3, 42-271 Częstochowa
KRS 0000508232
Konto: 39 1140 2004 0000 3302 7515 2721
W tytule: Powszechna Sterylizacja
Resztę pieniążków na kętrzyński toz
w tytule przelewu - na sterylizację
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Kętrzynie
Mazurski Bank Spółdzielczy w Giżycku -Filia w Kętrzynie
numer konta:
46 9343 0005 0014 0171 2000 0010
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i czekam na następny konkurs![]()
jou pisze:Ach w sumie masz rację. Jakoś tak to błędnie zinterpretowałamWybieraliśmy kotki z chłopakiem i wszystkie były piękne i nie mogliśmy się zdecydować komu przyznać punkty.
Kiedy następny konkurs, chętnie weźmiemy udział!
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Z wielką przykrością pragnę poinformować że wczoraj wieczorem po ciężkiej chorobie odszedł od nas za TM nasz I Vice Mister Maurycy[*]![]()
![]()
![]()
Żegnaj Maurycy [*]
Chociaż pod koniec twego życia tak wiele osób doceniło twoją niezwykłą urodę i miało okazję cię poznać.
Dziękujemy że byłeś z nami![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 244 gości