Filcowa mysia , kolorowa

Moderator: Moderatorzy
gatiko pisze:Ma, wszystkie organki na miejscu![]()
A tak na poważnie , to ma watkę bawełnianą i moc lawendy. Nie piszczy , nie grzechocze i bateriuf tez nie ma .
alessandra pisze:gatiko pisze:Ma, wszystkie organki na miejscu![]()
A tak na poważnie , to ma watkę bawełnianą i moc lawendy. Nie piszczy , nie grzechocze i bateriuf tez nie ma .
znaczy sie jak z lawenda to na spokojność obyczajówTo w sam raz dla Tulisia na teraz
![]()
Woreczki nie poszły, mam nadzieję i możemy myszorka dołożyc?
gatiko pisze:alessandra pisze:gatiko pisze:Ma, wszystkie organki na miejscu![]()
znaczy sie jak z lawenda to na spokojność obyczajówTo w sam raz dla Tulisia na teraz
![]()
Tulisiu, a czemu się nerwujesz, słonko fuczane moje ?
Dołożymy mysię ,a spokojną czaszeczkęNie, czekamy cały czas na "słowo".
alessandra pisze:gatiko pisze:alessandra pisze:gatiko pisze:Ma, wszystkie organki na miejscu![]()
![]()
Tulisiu, a czemu się nerwujesz, słonko fuczane moje ?
Dołożymy mysię ,a spokojną czaszeczkęNie, czekamy cały czas na "słowo".
To jeszcze nic nie mówię![]()
ja mam siem nie nerwować, jak mnje kota dodali T.
gatiko pisze:
Gdzieś to było, za 40 zł ... ale poprzerzucałam,pousuwałam, pokopiowałam i nic już nie wiem.
wymiary:
pod pachami - 55 cm ( + marszczenia )
spod pach - 59.5 cm
dł całkowita , od ramienia - 86 cm
rekaw - 61.5 cm
Jest po prostu cudna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości