i takie piękne kwiaty kicia dostała

Moderator: Moderatorzy
Spilett pisze:[...]Nie mam jeszcze wpłat od:
[...]
- ewy_mrau
[...]
mavi pisze:Wiem, że to drobiazg, ale trza uściślić: kwota ogólna to będzie 315, a nie 314 jak jest napisane na 1. stronie, bo mi się wysłało 10 zamiast 9
Spilett pisze:mavi pisze:Wiem, że to drobiazg, ale trza uściślić: kwota ogólna to będzie 315, a nie 314 jak jest napisane na 1. stronie, bo mi się wysłało 10 zamiast 9
Nie tylko Tobie, pytałam dziewczyn co mi wysłały za dużo co zrobić z nadwyżką, ale że nie odpisały - włączam do puli
Czyli 1 zł od Ciebie, 1 od iwaki, 5 zł! od mamymariana i 1 zł od ewy_mrau to razem 314 zł + 8 zł = 322 zł
charm pisze:a ja znowu mam problemy z dostępem do netu... mrozy...![]()
moje burasiątka swoją wspólną część nagrody chciałyby przeznaczyć na katowickie niekochaneczyli koty z katowickiego schroniska, czyli od niedawna fundacja Przystanek Schronisko... takiej ilości kotów zimą nie pamiętam od wieeeelu lat
(konkretniej nigdy takiej ilości nie było, i najstarsi wolontariusze też nie pamiętają...)
w tym sporo "specjalnej troski", kochana alergiczka Savanka, i kilkadziesiąt innych, z których każdy wymaga opieki...
tu jest wątek niekochanych viewtopic.php?f=1&t=159986
a dane do przelewu:
Fundacja ''Przystanek Schronisko''
43-190 Mikołów ul. Rymera 1a/26
KRS 0000431376
ING Bank Ślaski 67 1050 1243 1000 0090 3014 0421
w tytule przelewu darowizna - koty
jeszcze raz wszystkim bardzo dziękujemy za głosy![]()
![]()
![]()
Spilett pisze:charm pisze:a ja znowu mam problemy z dostępem do netu... mrozy...![]()
moje burasiątka swoją wspólną część nagrody chciałyby przeznaczyć na katowickie niekochaneczyli koty z katowickiego schroniska, czyli od niedawna fundacja Przystanek Schronisko... takiej ilości kotów zimą nie pamiętam od wieeeelu lat
(konkretniej nigdy takiej ilości nie było, i najstarsi wolontariusze też nie pamiętają...)
w tym sporo "specjalnej troski", kochana alergiczka Savanka, i kilkadziesiąt innych, z których każdy wymaga opieki...
tu jest wątek niekochanych viewtopic.php?f=1&t=159986
a dane do przelewu:
Fundacja ''Przystanek Schronisko''
43-190 Mikołów ul. Rymera 1a/26
KRS 0000431376
ING Bank Ślaski 67 1050 1243 1000 0090 3014 0421
w tytule przelewu darowizna - koty
jeszcze raz wszystkim bardzo dziękujemy za głosy![]()
![]()
![]()
Właśnie przelałam na konto Niekochanych 161 zł, podobnie wczoraj na konto lecznicy Wojtusia tyle samoMam nadzieję że nasze wsparcie pomoże biedakom
Spilett pisze:[size=150][color=#FF0000]Rozliczenie:
[...]
ewa_mrau6
![]()
[...]
ewa_mrau pisze:Spilett pisze:[...]Nie mam jeszcze wpłat od:
[...]
- ewy_mrau
[...]
sorry wielkie! zaraz uiszczę
pozwolę sobie zaokrąlić do duchy i wrzucić nadwyżkę do do puli tego konkursu
... mry!
ps. gratulacje dla zwycięzców i podziękowania za fajną zabawę i już...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości