Moderator: Moderatorzy
delfinka pisze:Iwonami, to są bardzo liczące się opinie, wydane przez doświadczone znawczynie.
Bona44 pisze:ps. żałuję że nie wzięłam jeszcze tej oliwkowej torby bo ta brązowa jest super![]()
Takich bazarków więcej
skarbonka pisze:dziękuję bardzo![]()
przesyłka dotarła, a fanty ładniejsze niż na fotkach![]()
pozdrawiam![]()
![]()
delfinka pisze:Iwonami, to są bardzo liczące się opinie, wydane przez doświadczone znawczynie.
Iwonami pisze:skarbonka pisze:dziękuję bardzo![]()
przesyłka dotarła, a fanty ładniejsze niż na fotkach![]()
pozdrawiam![]()
![]()
To, że fanty są ładniejsze niż na fotkach to jasne, bo ja jestem beznadziejnym fotografem, niestety
po_prostu_kaska pisze:Może warto zrobić tak, że byłby jeden bazarek, na którym po prostu co jakiś czas byłyby dodawane nowe fanty. Tak żeby nie tworzyć nowych, zawsze zajmuje to mnie czasu. Bazarek byłby stały, a po złożeniu oferty licytacja na dany fant trwałaby np. 3 czy 7 dni. Ne ma wtedy takiego nagromadzenia wysyłek towarów bo rozkłada się to w czasie.
Iwonami pisze:po_prostu_kaska pisze:Może warto zrobić tak, że byłby jeden bazarek, na którym po prostu co jakiś czas byłyby dodawane nowe fanty. Tak żeby nie tworzyć nowych, zawsze zajmuje to mnie czasu. Bazarek byłby stały, a po złożeniu oferty licytacja na dany fant trwałaby np. 3 czy 7 dni. Ne ma wtedy takiego nagromadzenia wysyłek towarów bo rozkłada się to w czasie.
Znakomity pomysł, tak zrobię - bo po pierwsze potrzebne są pieniądze na koty, a po drugie szkoda wyrzucać nowe rzeczy, albo prawie nowe, bo tylko takie mam do oddania.
Spróbuję coś dorzucić do niesprzedanych rzeczy, mam tylko problem jak zatytułować bazarek i gdzie go umieścić na forum. Może mi pomożecie, bom ja tu nowa i niedoświadczona
Advena pisze:Druga przesyłka dotarła, dziękuję bardzo
No i zgadzam się z moimi przedmówczyniami, że bazarek i prowadząca są super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości