Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 14, 2007 20:40

AniaWrocław pisze:Dziewczyny! A ja mam taką prośbę: mam takie mętne wrażenie, iż wygrałam coś w jakiejś aukcji (niedawno), z czego kasa miała pójść na konto Mirki Tomczak (chyba). Niestety robiłam porządki w poczcie i zrobiłam to zbyt porządnie, jak się okazuje. Może mignął wam gdzieś mój nick w wygranych? Nie chcę, żeby, czekała a za chińskiego boga nie mogę sobie przypomnieć.
A.

Masz PW
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt wrz 14, 2007 22:06

marcjannakape pisze:
lawenda99 pisze:ja z opóźnieniem wysłałam kolczyki do dwóch forumowiczek, na szczęście tylko tygodniowym więc mam nadzieję że mnie nie zamordują :D ... ale mam problemy w tym miesiącu i czasem nie daję rady chlip chlip :(

Tydzien to nie klęska. Czasem różne przeszkody bywaja, by być sumiennym, ale najważniejsze, aby sie kontaktować.

Właśnie. U mnie mijają 3 miesiące bez żadnego kontaktu, pw wisi nieodebrane :?

No i zastanawia mnie, co się dzieje z tą Nuną ze złamaną łapką?
To dla mnie za daleko, żeby podjechać i zapytać, co się dzieje, nie warto :roll:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob wrz 15, 2007 9:01

malkavianka pisze:Nie mam nic na swoje wytłumaczenie. Bo co to da, że napiszę prawdę, za którą mnie zjedzie każdy po kolei. Bo bez sensu, żebym wciskała bajki w które i tak nikt nie uwierzy. Proszę po prostu osoby, które oszukałam o napisanie mi na pw numeru konta i kwoty. Nie mówię, że teraz zaraz, ale zwrócę te pieniądze. I przepraszam (mimo, że nikt nie uwierzy w szczerość tych przeprosin).

Jola

No i autorka znowu zniknęła z forum :roll:
Przdtem przesłała mi zapewnienie, że pieniądze zwróci. Ale oczywiście nic mi na konto nie wpłynęło (byłabym zresztą zdziwiona, gdyby jakaś kasa od niej tam się pojawiła).
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob wrz 15, 2007 23:13

Bu, Aleba, myślałam, że ktoś coś wie i się odezwał.

Kicorek

Post » Sob wrz 15, 2007 23:16

No przykro mi, nic nie wiem w interesującej Cię sprawie.
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro wrz 19, 2007 13:37

Aleba pisze:
malkavianka pisze:Nie mam nic na swoje wytłumaczenie. Bo co to da, że napiszę prawdę, za którą mnie zjedzie każdy po kolei. Bo bez sensu, żebym wciskała bajki w które i tak nikt nie uwierzy. Proszę po prostu osoby, które oszukałam o napisanie mi na pw numeru konta i kwoty. Nie mówię, że teraz zaraz, ale zwrócę te pieniądze. I przepraszam (mimo, że nikt nie uwierzy w szczerość tych przeprosin).

Jola

No i autorka znowu zniknęła z forum :roll:
Przdtem przesłała mi zapewnienie, że pieniądze zwróci. Ale oczywiście nic mi na konto nie wpłynęło (byłabym zresztą zdziwiona, gdyby jakaś kasa od niej tam się pojawiła).

Pojawiła się:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66005
Pływanie pod prąd wyrabia mięśnie.
Obrazek Obrazek Obrazek

lucjaa

Od: Czw mar 22, 2007 12:20

Post » Śro wrz 19, 2007 15:13

a ja nie wiem, co zrobić: wylicytowałam coś na poczatku czerwca, a ponieważ rzecz była nie w pełni skończona, umówiłyśmy się ,że trochę czasu poczekam, nie zostal określony no i nie wiem, czy pytać czy zrezygnowac już :roll:
jest mi głupio dopominać sie, wg mnie osoba wystawiająca powinna sie odezwać

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro wrz 19, 2007 15:20

Zaatakuj na pw i zapytaj. Różnie bywa, mogła też zapomnieć.

Jeśli o mnie chodzi, to pw z 21 czerwca nadal wisi nieodebrane. Szkoda, że to nie Warszawa, bym się przejechała i dowiedziała, o co biega :?

Kicorek

Post » Śro wrz 19, 2007 15:45

Alessandra, ja bym się upomniała, im szybciej tym lepiej.
Ja też czekałam wchodząc z założenia, że wystawiająca aukcję powinna odezwać się pierwsza. I efekt jest taki, że nie mam ani wylicytowanego przedmiotu, ani kasy za niego. A dziewczyny, które upominały się od początku, nie od razu, bo po ostrym upominaniu się, ale jednak dostały swoje fanty.
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro wrz 19, 2007 15:51

A jak ścignąć kogoś, kto pw nie odbiera? Mam adres z przelewu, ale nie będę się wyrażać, co mi to da :evil:

Kicorek

Post » Śro wrz 19, 2007 16:06

macie rację , tylko przykro,że takie sytuacje własnie tutaj, na miau , sie zdarzają :(

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro wrz 19, 2007 18:06

no to żeście mnie nastraszyły, na szczęście 2 licytacje, które chyba wygram prowadzą osoby, które na forum są od bardzo dawna i aktywnie w nim uczestniczą :), ale na przyszłość będę ostrożna.
Tu o nic nie chodzia ale o to tylko aby kasa trafiło do potrzebujących zwierząt.
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Śro wrz 19, 2007 18:18

galleana pisze:no to żeście mnie nastraszyły, na szczęście 2 licytacje, które chyba wygram prowadzą osoby, które na forum są od bardzo dawna i aktywnie w nim uczestniczą :), ale na przyszłość będę ostrożna.
Tu o nic nie chodzia ale o to tylko aby kasa trafiło do potrzebujących zwierząt.

galleana, ja nie jestem na forum od dawna, ale wiele osób stąd zna mnie w realu, moje koty leczone są u znanej Łodzianom Pani Doktor. Zarazki trzymam u siebie w pracy, gdzie odziwedziła nas Iwcia, a w przyszłym tygodniu także przyjedzie Marcelibu. Wiele osób wie, gdzie jest moja firma. Jestem więc bardzo łatwo namierzalna w realu.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro wrz 19, 2007 18:27

Dziękuję ci Femka za uspokajające słowa.
Ja też jak inne osoby jestem zaskoczona, że na tym forum takie rzeczy się zdarzają, ale z drugiej strony ludzie nieuczciwi od zawsze żerowali wszędzie gdzie tylko zobaczyli okazję.
Popieram akcję straszenia takich osób, a nawet pociągania ich do odpowiedzialności. W razie czego służę pomocą w pisaniu stosownych pism (jestem prawnikiem) :twisted:
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Śro wrz 19, 2007 18:50

mmm no i licho wie,,, czy bardziej ufać nowym, czy starym... ja tez raczej z tych nowych,,,więc będę bronić honoru nowicjuszy
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

[poprzednia][następna]