Moderator: Moderatorzy
Iballa pisze:Ja wolałabym, żeby moja doszła na mój firmowy adres, który podałam na PW - jestem tak zabiegana i tylę pracuję, że nie mam czasu się bawić w jeżdżenie po Poznaniu tym bardziej, że chwilowo nie mam samochodu... Za przesyłkę kurierem mogę dodatkowo dopłacić - podajcie proszę ile bo wpłaciłam 8zł
żabciarybcia pisze:Strasznie mi przykro z powodu aniołka, starałam się spakować jak najlepiej.
Niestety, może czegoś nie dopatrzyłam. Postaramy się to jakoś Ci zrekompensować - może czymś mniej delikatnym ?
żabciarybcia pisze:Jak na razie próbuję zarejestrować się na paczkarni - wtedy koszt byłby ok 17 zł za paczkę.
Sprawdzam też inpost - jeżeli będzie bliżej niż pól miasta odemnie, wyślę tam - też nie powinno być więcej.
Kurier przeciętnie ok 30 zł.
Beatko, jeszcze nikt. Zaraz sprawdzę adresy , i jeszcze będę kombinować. Może do Ciebie - masz również kalendarz, prawda? jeżeli nie masz nic przeciwko?
tufcio pisze:Dziewczyny... pisałam już wcześniej, ale nie mam odpowiedzi...
Czy dostanę 5 kg pierniczków?? 2 do Wrocławia, a 3 do Warszawy??? I czy jest jakaś opcja dołączenia mnie do kurieria do Wawy w razie czego - bo z tego co piszecie, paczka już raczej przed świętami nie dojdzie...
nataleczka pisze:tufcio pisze:Dziewczyny... pisałam już wcześniej, ale nie mam odpowiedzi...
Czy dostanę 5 kg pierniczków?? 2 do Wrocławia, a 3 do Warszawy??? I czy jest jakaś opcja dołączenia mnie do kurieria do Wawy w razie czego - bo z tego co piszecie, paczka już raczej przed świętami nie dojdzie...
Aukcja dotyczy tuzinów pierniczków a nie kilogramów![]()
Napisz może PW do Żabcirybci bo może nie doczytała Twojego pytania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości