isabell36 pisze:oczywiście nie tylko firanki ale i pozostałe cudeńka Halinka nadal robi

Przepraszam za nieobecność na forum. mir.ka pisze:isabell36 pisze:oczywiście nie tylko firanki ale i pozostałe cudeńka Halinka nadal robi
właśnie myślałam o zamówieniu jeszcze dwóch firanek
monika083 pisze:A ja chcialabym firaneczke z materialu w rózyczki, o kroju nr 25. Halinko ,jesli mialabys mozliwosc uszycia takowej, to prosze o kontakt:)
Miodalik pisze:Potrzebuje dwie identyczne, krotkie firanki - w stylu nr 19, 32, 33. Masz moze cos w ofercie ? Na pierwszej stronie nie znalazlam dwoch takich samych, ale moze jest mozliwosc doszycia lub uszycia ?
as_ko pisze:Halinko masz może materiał na długie zasłony jakiś czekoladowy/czekoladowo-beżowy, taki grubszy żeby w oknie od wschodniej strony je powiesić i żeby nie przepuszczały z rana słońca?
Lidka pisze:Muszę odwrócić uwagę od chorego TAmisia:(
Szukam zasłon na jedno okno.
Ale tak jak bettysolo wydziwia z obrusami tak ja będę wydziwiać z zasłonami:)
Chodzi mi o takie dość ciężkie zasłony w kolorze zbliżonym do tego
http://domartstyl.pl/domartstyl/aktualn ... gotex-2013
Hill 3
Narożnik z fotelem będzie pokryty Hill 9
Mam starutką firankę robioną ręcznie, chyba przez moją siostrę - haft na siatce.
Pamiętam z dzieciństwa ten wiecznie uczepiony krzesła kawał siatki ze specjalnym patykiem.
Dlatego chciałabym dać do tego odpowiednie zasłony a takie właśnie ciężkawe wydaje mi się by mi pasowały.
Tylko gdzie takie kupić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości