.
. Paczka z drukarni może ważyć 30-40 kg, po co dać zarabiać poczcie czy kurierowi... kotkom się bardziej przyda 
kiche_wilczyca pisze:ach, gdyby tak do 200 dobić
Szkoda byłoby nie zaokrąglić, co? Joanna Ka zakupiła honorowy nr 100. Teraz szukamy Kupca dla numeru 200
.dagmara-olga pisze:z transportem nie pomogę, bo nie znam nikogo, kto jeździ w tamtym kierunku...
ale czekam na sygnał, kiedy mogę moje dwa odebrać w Kaliszu! na pw, ok? bo nie zawsze sledze wątki
i ogromnie sie cieszę, że nasza partyzancka akcja z ubiegłego roku tak się rozwinęła!!!

!!! Gdyby nie Ty... nie znalazłam nikogo takiego jak p. Maciej!rybcie pisze:kiche_wilczyca pisze:ach, gdyby tak do 200 dobić
na allegro sprzedało się jeszcze 8 co daje wynik 199 kalendarzy!!! Kurcze, taka liczba!![]()
![]()
Szkoda byłoby nie zaokrąglić, co? Joanna Ka zakupiła honorowy nr 100. Teraz szukamy Kupca dla numeru 200
.
No nie wierzę!!!! Joanna Ka -Joanna KA pisze:słowo się rzekło... biorę go!!!![]()
![]()
No proszę nr 100 i nr 200 trafia do Joanny KA!!!

hi hi to jeszcze tylko 99 musimy dozbieraćgosiaa pisze:Asia ma numer 100 i numer 200. Jak by doszło do 300 pewnie też by zgarnęła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości