varia pisze:Etam.
Nikt mnie nie lubi i nie chce się ze mną bawić.
Variu, ja cie kocham!!!

I chce sie z toba pobawić, ale nie wiem jak

Zajonczek.
---
Moderator: Moderatorzy
varia pisze:Etam.
Nikt mnie nie lubi i nie chce się ze mną bawić.
ziemowit pisze:
Jednakowoż jeszcze bardziej mnnie skonfundowało to, że Jola daje 200 zł z miłości do Varii![]()
ziemowit pisze:Zając? ...ale nie ten, co to chodzi bez czapki, hę?
ziemowit pisze:Cóż dalej miałbym napisać? Ano - żeby tradycji stało się zadość i zeby wywołać kilka - mniej rozgarniętych, ironicznych oraz tych bardziej rozgarnietych, ciepłych - usmieszków
wrzucę kilka aniołków
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zdecydowanie i absolutnie nie, Twój uśmiech należy do tych ciepłych, a nie tych ironicznychmoś pisze:ziemowit pisze:Cóż dalej miałbym napisać? Ano - żeby tradycji stało się zadość i zeby wywołać kilka - mniej rozgarniętych, ironicznych oraz tych bardziej rozgarnietych, ciepłych - usmieszków
wrzucę kilka aniołków
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam niejasne odczucie ze to o mnie![]()
moś pisze:101 :: Nowy roczek, nowa wyplatka..chyba zbankrutuje ale przyjazd varii po lizaczek do Kalisza- bezcenny
ziemowit pisze: Licytacja trwa tydzień - tj.: do dnia 1 stycznia 2008 roku!!! Znaczy - kończymy licytację budząc się wieczorkiem, pierwszego dnia roku, jeszcze ze śladami sylwestrowego kacao godz. 22:00
![]()
ziemowit pisze::D Napisz jeszcze - co wolisz: aniołeczki czy serduszka?
moś pisze:ziemowit pisze::D Napisz jeszcze - co wolisz: aniołeczki czy serduszka?
Jak od ciebie to zdecydoanie serduszka drogi Ziemowicie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości