Malkavianka - słów brak po prostu..
Jedyne co mnie w tej sytuacji pociesza, to fakt, że po raz kolejny internet nie okazał się tak anonimowy, jak niektórzy sądzą

Moderator: Moderatorzy
Bo co to da, że napiszę prawdę, za którą mnie zjedzie każdy po kolei. Bo bez sensu, żebym wciskała bajki w które i tak nikt nie uwierzy.
^^^sarenka^^^ pisze:Czy ktoś ma kontakt z keyko_2 ? Czy otrzymaliście wygrane u niej przedmioty?
Czekam już ponad miesiąc
CoToMa pisze:^^^sarenka^^^ pisze:Czy ktoś ma kontakt z keyko_2 ? Czy otrzymaliście wygrane u niej przedmioty?
Czekam już ponad miesiąc
Ja dostałam dość szybko wylicytowany przedmiot...
To tak jak ja... moje pw wisi nieodebrane już prawie dwa miesiące^^^sarenka^^^ pisze:CoToMa pisze:^^^sarenka^^^ pisze:Czy ktoś ma kontakt z keyko_2 ? Czy otrzymaliście wygrane u niej przedmioty?
Czekam już ponad miesiąc
Ja dostałam dość szybko wylicytowany przedmiot...
ja niestety nie, pisałam do keyko, ale niestety brak odzewu..
kya pisze:No coz,na forum nie bedziemy zamieszczac danych osobowych ale moze po zakonczonej licytacji zainteresowane strone na pw.wymienia telefony i adresy? Co Wy na to?
lawenda99 pisze:ja z opóźnieniem wysłałam kolczyki do dwóch forumowiczek, na szczęście tylko tygodniowym więc mam nadzieję że mnie nie zamordują... ale mam problemy w tym miesiącu i czasem nie daję rady chlip chlip
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości