Malkavianka - słów brak po prostu..
Jedyne co mnie w tej sytuacji pociesza, to fakt, że po raz kolejny internet nie okazał się tak anonimowy, jak niektórzy sądzą
Bo co to da, że napiszę prawdę, za którą mnie zjedzie każdy po kolei. Bo bez sensu, żebym wciskała bajki w które i tak nikt nie uwierzy.

^^^sarenka^^^ pisze:Czy ktoś ma kontakt z keyko_2 ? Czy otrzymaliście wygrane u niej przedmioty?
Czekam już ponad miesiąc
CoToMa pisze:^^^sarenka^^^ pisze:Czy ktoś ma kontakt z keyko_2 ? Czy otrzymaliście wygrane u niej przedmioty?
Czekam już ponad miesiąc
Ja dostałam dość szybko wylicytowany przedmiot...

To tak jak ja... moje pw wisi nieodebrane już prawie dwa miesiące^^^sarenka^^^ pisze:CoToMa pisze:^^^sarenka^^^ pisze:Czy ktoś ma kontakt z keyko_2 ? Czy otrzymaliście wygrane u niej przedmioty?
Czekam już ponad miesiąc
Ja dostałam dość szybko wylicytowany przedmiot...
ja niestety nie, pisałam do keyko, ale niestety brak odzewu..
kya pisze:No coz,na forum nie bedziemy zamieszczac danych osobowych ale moze po zakonczonej licytacji zainteresowane strone na pw.wymienia telefony i adresy? Co Wy na to?
lawenda99 pisze:ja z opóźnieniem wysłałam kolczyki do dwóch forumowiczek, na szczęście tylko tygodniowym więc mam nadzieję że mnie nie zamordują... ale mam problemy w tym miesiącu i czasem nie daję rady chlip chlip

Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3 i 1 gość