Moderator: Moderatorzy
Chikita pisze:Oczy już były. Poduszki ? Może być trudno zrobić zdjęcie, moja ma czarne i wychodzą dość kiepsko co może zniechęcić jeśli będzie trudno zrobić zdjęcie. Chyba tylko różowe są fotogeniczne
Atta pisze:Chikita pisze:Oczy już były. Poduszki ? Może być trudno zrobić zdjęcie, moja ma czarne i wychodzą dość kiepsko co może zniechęcić jeśli będzie trudno zrobić zdjęcie. Chyba tylko różowe są fotogeniczne
E tam, pięknie wyglądają takie osmolone podusie otoczone czarnym futerkiem
Chikita pisze:O patrzę ile propozycji kolejnych edycji. Ciekawsze i mniej ciekawsze, bardziej realne i mniej tylko pozostaje pytanie - kto ruszy temat ?Atta pisze:Chikita pisze:Oczy już były. Poduszki ? Może być trudno zrobić zdjęcie, moja ma czarne i wychodzą dość kiepsko co może zniechęcić jeśli będzie trudno zrobić zdjęcie. Chyba tylko różowe są fotogeniczne
E tam, pięknie wyglądają takie osmolone podusie otoczone czarnym futerkiem
No piękne, piękne nie zaprzeczę, ale łapcie mojej do dobrego zdjęcia są nierealne. A co to za konkurs gdzie nie mogę kotem się chwalić ?
Nas troje pisze:Kocie przyjaźnie, Kocie śniadanie, Kocie wspinaczki, Kocie schowki, Koci relaks...
Silverblue pisze:Dziś przyszła nagroda, śliczny kocyk i piłeczka.
Ślicznie dziękujemy, Loco stwierdził że on się zaopiekuje.l
Silverblue pisze:Dziś przyszła nagroda, śliczny kocyk i piłeczka.
Ślicznie dziękujemy, Loco stwierdził że on się zaopiekuje.l
czarno-czarni pisze:I ja dziękuję za cudny w kolorach kocyk!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości