no cóż, nie mam wyjścia, przelew wyszedł

firanka jest jest o wiele ładniejsza niż na zdjęciu

Moderator: Moderatorzy
bettysolo pisze:halinka1403 pisze:bettysolo pisze:halinka1403 pisze:Ok. to czekam na zdjęcie.
Co do pasków czerwonych,to lamówkę(a raczej obszycie,szeroki pas)można dać z dowolnego koloru,czerwonego,żółtego,a nawet ciemnobrązowego,czy czarnego,w zależności ,jakie masz dodatki w pokoju
Mam otwartą kuchnię na salon
Chciałabym dwa takie same obrusy na duży i mały stół
Kuchnia jest czarna z pomarańczowymi dodatkami a salon czerwono żółty z czarnym kompletem wypoczynkowym i meblami wenge
Co byś mi doradziła co do koloru lamówki ?
A zdjęcie gdzieś poszukam i prześlę najszybciej jak się da
Ja bym dała tkaninę w pasy pomarańczowo-kremowo-czekoladowe,lub w paseczki czerwono-żółto-pomarańczowe,z szeroką lamówką czekoladową(wenge)
Ale to jest moja wizja,a to Ty decydujesz
Wersja pomarańczowo-kremowo-czekoladowe z jaką lamówką mogłaby być ?
Tutaj chyba bym wolała czerwoną lamówke
Poza tym podobają mi się jeszcze materiały
P9 p18
mir.ka pisze:Halinko bardzo mnie zaskoczyłaś![]()
asiek o pisze:Firanka i poszewki już u mnie. Piękne wszystko,dziękuję.
halinka1403 pisze:bettysolo pisze:halinka1403 pisze:bettysolo pisze:halinka1403 pisze:Ok. to czekam na zdjęcie.
Co do pasków czerwonych,to lamówkę(a raczej obszycie,szeroki pas)można dać z dowolnego koloru,czerwonego,żółtego,a nawet ciemnobrązowego,czy czarnego,w zależności ,jakie masz dodatki w pokoju
Mam otwartą kuchnię na salon
Chciałabym dwa takie same obrusy na duży i mały stół
Kuchnia jest czarna z pomarańczowymi dodatkami a salon czerwono żółty z czarnym kompletem wypoczynkowym i meblami wenge
Co byś mi doradziła co do koloru lamówki ?
A zdjęcie gdzieś poszukam i prześlę najszybciej jak się da
Ja bym dała tkaninę w pasy pomarańczowo-kremowo-czekoladowe,lub w paseczki czerwono-żółto-pomarańczowe,z szeroką lamówką czekoladową(wenge)
Ale to jest moja wizja,a to Ty decydujesz
Wersja pomarańczowo-kremowo-czekoladowe z jaką lamówką mogłaby być ?
Tutaj chyba bym wolała czerwoną lamówke
Poza tym podobają mi się jeszcze materiały
P9 p18
P18,to jest ten sam materiał -pomarańczowo-kremowo-czekoladowy,tylko mały kawałek ,dlatego może nie poznałasI do tego absolutnie nie pasuje czerwona lamowka(to nie lamówka tylko szersze obszycie)Do tego pasuje tylko czekolada.
P9 niestety ,to są pozszywane 3 pasy jednokolorowe,a na obrus nie polecam zszywanych tkanin
Pewnie znowu Ci namieszałam,ale lepiej wcześniej sie zastanowić,niz póżniej być niezadowolonum
halinka1403 pisze:mir.ka pisze:Halinko bardzo mnie zaskoczyłaś![]()
SoryNie taki miałam zamiar
halinka1403 pisze:Przeważnie robi sie na 15cm,ale to zależy od wysokości stolu i krzeseł.Myślę ,że 15cm bedzie w sam raz,żeby się przy siedzeniu nie plątał po nogach.
bettysolo pisze:halinka1403 pisze:Przeważnie robi sie na 15cm,ale to zależy od wysokości stolu i krzeseł.Myślę ,że 15cm bedzie w sam raz,żeby się przy siedzeniu nie plątał po nogach.
To jest niziutki stół
Taki do kawy i foteli
A duży stół ma 180 na 80 (obiadowy)
Chciałabym aby ze wszystkich stron zwisał tyle samo
I też pytanie jaka szeroka ta lamówka ?
bettysolo pisze:OK to mały stół mamy załatwiony
A duży ?
Jakie szerokie obszycie i czy da się zrobić aby zwis był po wszystkich bokach jednakowy ?
Stół 80x160
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości