EVA2406 pisze:Izuś, kobieta zawsze może faceta jakoś podejść. Dasz radę
. Bierz rudego
Karolek(ona) pisze:EVA2406 pisze:Izuś, kobieta zawsze może faceta jakoś podejść. Dasz radę
. Bierz rudego
Eva zgłosiłas juz rudych braci i Kretke z DT u Kamari?
mavi pisze:Działając wspólnie i w porozumieniu ustaliłam z Jasdor-Dorotką, że uiszczę 30 zł za uczestnictwo w konkursie ślicznych krośnieńskich sierotek. isabell, czy kaska tak jak poprzednio, na ten sam numerek konta?
EVA2406 pisze:Izuś, kobieta zawsze może faceta jakoś podejść. Dasz radę
. Bierz rudego

isabell36 pisze:tak mavi - jeżeli masz mój numer konta to ten sam - podesłać na wszelki wypadek![]()
wiecie że dwie biedy jasdorka "wyszły" do nowych domków ale pustkę po nich zapełniły dwie następne![]()
![]()
mavi pisze:isabell36 pisze:tak mavi - jeżeli masz mój numer konta to ten sam - podesłać na wszelki wypadek![]()
wiecie że dwie biedy jasdorka "wyszły" do nowych domków ale pustkę po nich zapełniły dwie następne![]()
![]()
Mam! Odgrzebałam namiary z poprzednich konkursów. Jutro kasa będzie u ciebie na biurku (pardon, na koncie. Na kącie? Na kocie? Przepraszam, jestem zmęczona...).

isabell36 pisze:Kacperku przygotowałam już dla Ciebie podusię - przyjeżdżaj
Rysia
to moja podusia ale Ci ustąpię
Bella
właśnie wstawiłam zdjęcia kandydata nr 8 - Kacperka

mavi pisze:Działając wspólnie i w porozumieniu ustaliłam z Jasdor-Dorotką, że uiszczę 30 zł za uczestnictwo w konkursie ślicznych krośnieńskich sierotek. isabell, czy kaska tak jak poprzednio, na ten sam numerek konta?

KociaPrzystańS-c pisze:Zaciskamy kciuki za Naszych podopiecznych.
Z dobrych wieści Józia jest już w nowym domu![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości