I nie mówcie do mnie Pasi, bo to mi się kojarzy z takim "Pasi ci czy nie pasi, szczylu?"
Kocuria pisze:a jak skracać twój nick, pasibrzucho? bo nie dość, że długi, to pełen pułapek ortograficznych
anno, ale ja miałam na myśli zaproszenie na dobrą kawę u mnie i mizianie moich najpiękniejszych na świecie głupoli
Kocuria pisze:a jak skracać twój nick, pasibrzucho? bo nie dość, że długi, to pełen pułapek ortograficznych
anno, ale ja miałam na myśli zaproszenie na dobrą kawę u mnie i mizianie moich najpiękniejszych na świecie głupoli

Pasibrzucha pisze:Babeczki...kiedykiedykiedy???
![]()
I nie mówcie do mnie Pasi, bo to mi się kojarzy z takim "Pasi ci czy nie pasi, szczylu?"

katikot pisze:Zaznaczę sobie, bo znowu przegapiłam

Pasibrzucha pisze:Babeczki...kiedykiedykiedy???
![]()
jej siostra pisze:Pasibrzucha pisze:Babeczki...kiedykiedykiedy???
![]()
co to takiego, te babeczki, że pani P. oczy wychodzą na słupkach (widzę oczyma duszy mojej?)
jej siostra pisze:a gdzie Ty teraz dostajesz gruby cukier?!!!
robiłam podobne, tylko z kakao i rodzynkami. Dawno, dawno temu...
Annazoo pisze:katikot pisze:Zaznaczę sobie, bo znowu przegapiłam
katikocie, kocurio - pozwolę sobie wpisać Was na społeczną listę kolejkową![]()
Przy następnych chlebkach macie pierwszeństwo w licytacji przed wszystkimi, jeśli nadal będziecie miały ochotę. Dam znać

edit_f pisze:na ten wątek wrzucę też rozliczenia bazarkowe, nie tylko te chlebkowe.. coby się nie pogubić.. ostatnie saldo podałam 8 marca i byliśmy na plusie 90 zł.. zbieramy na Muńka, a teraz również na Basię..
I. saldo na plus: 90 zł
II. wpływy z bazarku IV chlebkowego
- Tweety 12 zł
- miszelina 14 zł (ale miszelina wpłaciła od razu na AFN)
III. dochody z bazarku viewtopic.php?f=20&t=125324&p=7292242#p7292242
- 69 zł + 21 zł
IV. dochody z bazarku viewtopic.php?f=20&t=125315&p=7292272#p7292272
- 89 zł
w dniu dzisiejszym wysyłam przelew na AFN w wysokości: 260 zł..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości