moś pisze:Blusik pisze:Ja ino za naleweczkami rozpaczam
No patrzcie jaki twardziel
Życie mnie zahartowało
moś pisze:Blusik pisze:Ja ino za naleweczkami rozpaczam
No patrzcie jaki twardziel
Wole jej jedzenieskaskaNH pisze:moś pisze:A ja wychodze do teściowej, nie chce na to patrzeć
Wolisz tesciowa?![]()
dziwne, zaiste dziwne
moś pisze:Wole jej jedzenieskaskaNH pisze:moś pisze:A ja wychodze do teściowej, nie chce na to patrzeć
Wolisz tesciowa?![]()
dziwne, zaiste dziwne
Nic sie nie bój, to potężny sprzęt jest - niejedno wytrzyma ps od jutra sie odchudzamBlusik pisze:moś pisze:Wole jej jedzenieskaskaNH pisze:moś pisze:A ja wychodze do teściowej, nie chce na to patrzeć
Wolisz tesciowa?![]()
dziwne, zaiste dziwne
Jeszcze Ci nie dość!!!! Toć po tych świętach, to rowerek sie pod Tobą załamie
moś pisze:Nic sie nie bój, to potężny sprzęt jest - niejedno wytrzyma ps od jutra sie odchudzamBlusik pisze:moś pisze:Wole jej jedzenieskaskaNH pisze:moś pisze:A ja wychodze do teściowej, nie chce na to patrzeć
Wolisz tesciowa?![]()
dziwne, zaiste dziwne
moś pisze:Nic sie nie bój, to potężny sprzęt jest - niejedno wytrzyma ps od jutra sie odchudzamBlusik pisze:moś pisze:Wole jej jedzenieskaskaNH pisze:moś pisze:A ja wychodze do teściowej, nie chce na to patrzeć
Wolisz tesciowa?![]()
dziwne, zaiste dziwne
Nie, nie, towar sam sie dowozi na miejsceBlusik pisze:Tak gwoli ścisłości, to w warunkach licytacji nic nie było na temat sposobów dostarczenia towaru, więc uznaję, że po towar należy przyjechać i osobiście odebrać
Blusik pisze:Najpierw muszę wykorzystać, a dopiero zużytą odsprzedam
varia pisze:Blusik pisze:Najpierw muszę wykorzystać, a dopiero zużytą odsprzedam
To już może być nie ta sama dakota.![]()
Ale za to będzie dodatkowy rozdział do pamiętniczka.
Blusik pisze:Ja jestem towarem niepoczytalnym i nie moge sama podróżować. Toć uczciwie przyznałam, że mam śladowe resztki rozumu, więc kierunków nie rozróżniam i mogłabym wylądować np. na Grenlandii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 276 gości