Moderator: Moderatorzy
Zakocona pisze:A ja bym sobie życzyła zwrotnej informacji od osoby, która dostaje moją przesyłkę . Na ogół takowe otrzymuję, ale ostatnio wysyłałam 3 fanty i od 2 osób nie dostałam odpowiedzi. Nie wiem więc czy paczki doszły czy też nie.
kasia1 pisze:Ja mam tylko taką propozycję. Jezeli organizuje sie jakas pomoc dla kota osoby, która dopiero co się pojawiła, to moze zamiast przelac jej pieniadze to od razu wysłać je do lecznicy i tyle.
Co o tym myslicie??
Aleba pisze:O sprawie Meridiel, której aukcję wygrałam w listopadzie i nigdy nie otrzymałam od niej wylicytowanej rzeczy pisałam na 1 stronie tego wątku.
Merdiel zniknęła z forum w styczniu, mój priv wysłany do niej w lutym nadal wisi jako nieodebrany.
Przed zniknięciem jednak trochę się na forum udzielała, między innymi wkleiła zdjęcia swoich kotów w tym wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=20 ... t=#2019540
Na wypadek, gdyby zdjęcia nagle w niewyjaśnionych okolicznościach zechciały się ulotnić, wrzucam print screeny:![]()
W kwietniu na forum rejestruje się i zaczyna pisać malkavianka. Zakłada między innymi wątek o tym, że poszukuje kotki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60320&highlight= Trafiam na ten wątek i intensywnie zachwalam malkaviance poszukującą wtedy domu Mamę Krecika. Kotka trafia do niej.
Co te dwie osoby mają ze sobą wspólnego? Na przykład kota. U Meridiel zwanego Demon, u malkavianki - Oni (co zresztą wychodzi na to samo, bo w innym wątku malkavianka wyjaśnia, że Oni to po japońsku demon nocny leśny).
Spójrzcie na 3 zdjęcie od dołu wśród zdjęć wklejonych przez Meridiel (link i print screeny wyżej). A teraz na podpis malkavianki w wątku o poszukiwaniach kotki - znowu na wszelki wypadek print screen:
Powiem Wam, że od wczoraj nie mogę ochłonąć. Jaki trzeba mieć tupet, żeby naciąć ludzi na kasę, zniknąć i jakby nigdy nic pojawić się znowu pod innym nickiem? Pisać w tym samym wątku z kimś, kogo się oszukało?
A ja się tak cieszyłam, że Mama Krecika trafiła do fajnej dziewczyny... I jeszcze jej broniłam w tym wątku...
Od razu wyjaśniam - nie mam żadnych wątpliwości, że Meridiel i malkavianka to jedna i ta sama osoba. Znalazłam jeszcze inne, pozaforumowe "ślady", które to potwierdzają. Oczywiście wszystko mam zapisane na kompie
No i co ja teraz mam z tym fantem zrobić?
Aleba pisze:Kilka dni temu wysłałam e-maila na adres, który znalazłam podczas mojego małego "śledztwa".
Odpowiedzi nie otrzymałam, ale nie mam pewności czy mail został odebrany.
Teraz wysłałam malkaviance priva z linkiem do tego wątku.
Ciekawa jestem czy ma na ten temat coś do powiedzenia
malkavianka pisze:Nie mam nic na swoje wytłumaczenie. Bo co to da, że napiszę prawdę, za którą mnie zjedzie każdy po kolei. Bo bez sensu, żebym wciskała bajki w które i tak nikt nie uwierzy. Proszę po prostu osoby, które oszukałam o napisanie mi na pw numeru konta i kwoty. Nie mówię, że teraz zaraz, ale zwrócę te pieniądze. I przepraszam (mimo, że nikt nie uwierzy w szczerość tych przeprosin).
Jola
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości