Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2007 21:07

nie mialam z iwonka kontaktu. jestem ciagle w ruchu. .czy to pilna sprawa ?

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Pon lip 09, 2007 22:11

A ja bym sobie życzyła zwrotnej informacji od osoby, która dostaje moją przesyłkę . Na ogół takowe otrzymuję, ale ostatnio wysyłałam 3 fanty i od 2 osób nie dostałam odpowiedzi. Nie wiem więc czy paczki doszły czy też nie.

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon lip 09, 2007 22:28

Zakocona pisze:A ja bym sobie życzyła zwrotnej informacji od osoby, która dostaje moją przesyłkę . Na ogół takowe otrzymuję, ale ostatnio wysyłałam 3 fanty i od 2 osób nie dostałam odpowiedzi. Nie wiem więc czy paczki doszły czy też nie.

Mam tak samo. Zawsze proszę o potwierdzenie czy doszła przesyłka albo pieniążki - i prawie zawsze nic :( A ja się potem denerwuje na potęgę.

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto lip 10, 2007 0:28

Więc teraz kolej na mnie:

Chciałam bardzo przeprosić wszystkich, którzy musieli bardzo długo czekać na moje przelewy. Wiem, że zawaliłam sprawę. Zawsze się starałam o niczym nie zapomnieć i załatwiać przelew jak najszybciej. Doskonale wiem, że to utrudniło opiekę nad kotkami, które miały otrzymać pomoc za te pieniądze. Naprawdę strasznie przepraszam. Najpierw miałam taki ciężki czas, że naprawdę ostatnia rzecz o jakiej myślałam, to był komputer, internet i Bazarek. Ostatnio z kolei byłam na wyjeździe i znowu opóźniłam opłaty. Nie sądzę, żeby moje postępowanie dało się naprawić, bo wiem, że zawsze gdzies tam w podświadomości zapali się komuś światełko, że jestem tą, co to tak długo nie płaciła. Naprawdę zapewniam, że jestem osobą uczciwą i nie zrobiłam tego złośliwie czy celowo. Przepraszam, ze się bardziej nie postarałam, że bardziej o to nie zadbałam. Wstyd mi okropnie :oops: :oops: Zawiodłam zaufanie wielu osób, za co serdecznie przepraszam.

Ja wiem, że nawet moje najszczersze obietnice nie są dla nikogo żadną gwarancją, że nie postąpię tak kolejny raz. Bardzo was jednak proszę, zebyście mi zaufali i nie bali się sprzedawać mi rzeczy z Bazarku.

Jeszcze raz wszystkich, którzy ponieśli przeze mnie jakąś szkodę (zarówno ludzi jak i koty), serdecznie przepraszam.

Ania
Po prostu Ania jestem :wink:

DamaKier

Od: Pon gru 26, 2005 23:02

Post » Wto lip 10, 2007 22:01

Ja mam tylko taką propozycję. Jezeli organizuje sie jakas pomoc dla kota osoby, która dopiero co się pojawiła, to moze zamiast przelac jej pieniadze to od razu wysłać je do lecznicy i tyle.
Co o tym myslicie??

kasia1

Od: Pon paź 24, 2005 20:59

Post » Śro lip 11, 2007 1:46

kasia1 pisze:Ja mam tylko taką propozycję. Jezeli organizuje sie jakas pomoc dla kota osoby, która dopiero co się pojawiła, to moze zamiast przelac jej pieniadze to od razu wysłać je do lecznicy i tyle.
Co o tym myslicie??

Nie zawsze lekarze wyrażają zgodę na takie rozwiązanie- ale próbować można :D
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Czw lip 12, 2007 14:17

O sprawie Meridiel, której aukcję wygrałam w listopadzie i nigdy nie otrzymałam od niej wylicytowanej rzeczy pisałam na 1 stronie tego wątku.
Merdiel zniknęła z forum w styczniu, mój priv wysłany do niej w lutym nadal wisi jako nieodebrany.
Przed zniknięciem jednak trochę się na forum udzielała, między innymi wkleiła zdjęcia swoich kotów w tym wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=20 ... t=#2019540
Na wypadek, gdyby zdjęcia nagle w niewyjaśnionych okolicznościach zechciały się ulotnić, wrzucam print screeny:
Obrazek Obrazek

W kwietniu na forum rejestruje się i zaczyna pisać malkavianka. Zakłada między innymi wątek o tym, że poszukuje kotki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60320&highlight= Trafiam na ten wątek i intensywnie zachwalam malkaviance poszukującą wtedy domu Mamę Krecika. Kotka trafia do niej.

Co te dwie osoby mają ze sobą wspólnego? Na przykład kota. U Meridiel zwanego Demon, u malkavianki - Oni (co zresztą wychodzi na to samo, bo w innym wątku malkavianka wyjaśnia, że Oni to po japońsku demon nocny leśny :twisted:).
Spójrzcie na 3 zdjęcie od dołu wśród zdjęć wklejonych przez Meridiel (link i print screeny wyżej). A teraz na podpis malkavianki w wątku o poszukiwaniach kotki - znowu na wszelki wypadek print screen:
Obrazek

Powiem Wam, że od wczoraj nie mogę ochłonąć. Jaki trzeba mieć tupet, żeby naciąć ludzi na kasę, zniknąć i jakby nigdy nic pojawić się znowu pod innym nickiem? Pisać w tym samym wątku z kimś, kogo się oszukało?
A ja się tak cieszyłam, że Mama Krecika trafiła do fajnej dziewczyny... I jeszcze jej broniłam w tym wątku...
Od razu wyjaśniam - nie mam żadnych wątpliwości, że Meridiel i malkavianka to jedna i ta sama osoba. Znalazłam jeszcze inne, pozaforumowe "ślady", które to potwierdzają. Oczywiście wszystko mam zapisane na kompie :twisted:
No i co ja teraz mam z tym fantem zrobić?
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw lip 12, 2007 14:37

Aleba pisze:O sprawie Meridiel, której aukcję wygrałam w listopadzie i nigdy nie otrzymałam od niej wylicytowanej rzeczy pisałam na 1 stronie tego wątku.
Merdiel zniknęła z forum w styczniu, mój priv wysłany do niej w lutym nadal wisi jako nieodebrany.
Przed zniknięciem jednak trochę się na forum udzielała, między innymi wkleiła zdjęcia swoich kotów w tym wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=20 ... t=#2019540
Na wypadek, gdyby zdjęcia nagle w niewyjaśnionych okolicznościach zechciały się ulotnić, wrzucam print screeny:
Obrazek Obrazek

W kwietniu na forum rejestruje się i zaczyna pisać malkavianka. Zakłada między innymi wątek o tym, że poszukuje kotki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60320&highlight= Trafiam na ten wątek i intensywnie zachwalam malkaviance poszukującą wtedy domu Mamę Krecika. Kotka trafia do niej.

Co te dwie osoby mają ze sobą wspólnego? Na przykład kota. U Meridiel zwanego Demon, u malkavianki - Oni (co zresztą wychodzi na to samo, bo w innym wątku malkavianka wyjaśnia, że Oni to po japońsku demon nocny leśny :twisted:).
Spójrzcie na 3 zdjęcie od dołu wśród zdjęć wklejonych przez Meridiel (link i print screeny wyżej). A teraz na podpis malkavianki w wątku o poszukiwaniach kotki - znowu na wszelki wypadek print screen:
Obrazek

Powiem Wam, że od wczoraj nie mogę ochłonąć. Jaki trzeba mieć tupet, żeby naciąć ludzi na kasę, zniknąć i jakby nigdy nic pojawić się znowu pod innym nickiem? Pisać w tym samym wątku z kimś, kogo się oszukało?
A ja się tak cieszyłam, że Mama Krecika trafiła do fajnej dziewczyny... I jeszcze jej broniłam w tym wątku...
Od razu wyjaśniam - nie mam żadnych wątpliwości, że Meridiel i malkavianka to jedna i ta sama osoba. Znalazłam jeszcze inne, pozaforumowe "ślady", które to potwierdzają. Oczywiście wszystko mam zapisane na kompie :twisted:
No i co ja teraz mam z tym fantem zrobić?
:strach: :strach: :strach:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw lip 12, 2007 14:59

8O 8O 8O 8O

kasia1

Od: Pon paź 24, 2005 20:59

Post » Sob lip 14, 2007 23:21

Kilka dni temu wysłałam e-maila na adres, który znalazłam podczas mojego małego "śledztwa".
Odpowiedzi nie otrzymałam, ale nie mam pewności czy mail został odebrany.
Teraz wysłałam malkaviance priva z linkiem do tego wątku.
Ciekawa jestem czy ma na ten temat coś do powiedzenia :twisted:
Alfons Allais

Aleba

Post » Sob lip 14, 2007 23:26

Aleba pisze:Kilka dni temu wysłałam e-maila na adres, który znalazłam podczas mojego małego "śledztwa".
Odpowiedzi nie otrzymałam, ale nie mam pewności czy mail został odebrany.
Teraz wysłałam malkaviance priva z linkiem do tego wątku.
Ciekawa jestem czy ma na ten temat coś do powiedzenia :twisted:

A pod czyją opieką była wyadoptowana kotka? Przecież musiała być podpisana umowa adopcyjna, prawda? Mogłabyś zdobyć adresik i złożyć małą wizytkę... :twisted:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie lip 15, 2007 2:33

Szok :strach:
Mogła chociaż się postarać i dać w podpisie inne zdjęcie-tu raczej nie ma mowy o przypadkowym podobieństwie :twisted: :twisted:

aga23

Od: Wto sie 02, 2005 23:41

Post » Pon lip 16, 2007 16:06

Nie mam nic na swoje wytłumaczenie. Bo co to da, że napiszę prawdę, za którą mnie zjedzie każdy po kolei. Bo bez sensu, żebym wciskała bajki w które i tak nikt nie uwierzy. Proszę po prostu osoby, które oszukałam o napisanie mi na pw numeru konta i kwoty. Nie mówię, że teraz zaraz, ale zwrócę te pieniądze. I przepraszam (mimo, że nikt nie uwierzy w szczerość tych przeprosin).

Jola
Obrazek

malkavianka

Od: Pon kwi 23, 2007 18:23

Post » Pon lip 16, 2007 17:23

8O WOW 8O

Jolu, szcześliwie ja nie należę do osób przez Ciebie oszukanych... Chciałabym jednak tak na przyszłość dowiedzieć się, jakie mogą być motywy takiego postępowania...
Nie zabrakło Ci cywilnej odwagi, aby zabrać głos. Nie licz jednak, że ktos Cię tu pogłaszcze...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lip 16, 2007 17:56

malkavianka pisze:Nie mam nic na swoje wytłumaczenie. Bo co to da, że napiszę prawdę, za którą mnie zjedzie każdy po kolei. Bo bez sensu, żebym wciskała bajki w które i tak nikt nie uwierzy. Proszę po prostu osoby, które oszukałam o napisanie mi na pw numeru konta i kwoty. Nie mówię, że teraz zaraz, ale zwrócę te pieniądze. I przepraszam (mimo, że nikt nie uwierzy w szczerość tych przeprosin).

Jola

Ja sobie zacytuję. Dla potomności :twisted:
Alfons Allais

Aleba

[poprzednia][następna]