Kociara82 pisze:W tej edycji więc startować będą koty czarne, białe, oraz dymne i niebieskie.
Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:W tej edycji więc startować będą koty czarne, białe, oraz dymne i niebieskie.
Lilianna J-wie pisze:poprawione![]()
![]()
dodatkowo zdjecia Lilianny zmniejszone ,za duży rozmiar
Jak nie za mały, to za duży, do 3 razy sztuka: następnym razem będzie ok ( mam nadzieję)
Kicorek pisze:W takim razie pierwszy post wprowadza w błąd.Kociara82 pisze:W tej edycji więc startować będą koty czarne, białe, oraz dymne i niebieskie.
Lilianna J-wie pisze:poprawione![]()
![]()
dodatkowo zdjecia Lilianny zmniejszone ,za duży rozmiar
Jak nie za mały, to za duży, do 3 razy sztuka: następnym razem będzie ok ( mam nadzieję)
isabell36 pisze:nie dziwię się właścicielom kandydatek, że odczuwają niepokój bo koteczka prześliczna
isabell36 pisze:Zostawmy jednak osąd Kociarze, która zostawi bądź zdyskwalifikuje kandydatkę
Szura-najmysi mama pisze:Dziewczyny, Biełeczka jest moja i jeśli uważacie, że nie spełnia warunków wycofam ją z konkursu. Też myślałam ci ja że to zabawa tylko i ważne sa pieniążki dla biednych i pokrzywdzonych kotow. Zapytalam jednak organizatora czy ona może być i dostalam pozytywną odpowiedz.
Decydujcie.
vega013 pisze:Biełeczka musi zostać - jest zjawiskowo piękna
Kociara82 pisze:
5. Wybór Miau Najpiękniejsi będzie trwał od 24 marca do 1 kwietnia włącznie do północy.
muszę mieć jeden dzień na ew.poprawkę błędów przed głosowaniem
Ostatniego dnia zgłaszania i ostatniego dnia głosowania o zaliczeniu głosu będzie decydowała godzina wysłania postu. Dopuszczam granicę +5 min dla osób o wolnych łączach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości